2014-10-18 17:51:46
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Ο ΑΛΒΕΣ»
Ο Ντάνι Άλβες ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται ότι θα είναι στη Βαρκελώνη και την επόμενη σεζόν… Σύμφωνα με τον μάνατζερ της FIFA, Φράνσις Γκαγιάρδο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να γίνει παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» στο τέλος της σεζόν ως... ελεύθερος από το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα».

«Ο παίκτης θα φύγει από την Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Γκαγιάρδο σε κανάλι της ισπανικής τηλεόρασης.

Μέσα στην εβδομάδα ο μάνατζερ του Άλβες, Ντινοράχ Σαντάνα είχε δηλώσει επίσης: «Αν η Μπαρτσελόνα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Άλβες, θα το είχε ήδη κάνει. Θα αφήσουμε τους "μνηστήρες" μέχρι τον Δεκέμβρη ή Ιανουάριο… μετά θα αποφασίσουμε ποιον θα "παντρευτούμε"».

Ο Άλβες, στην αρχή της σεζόν είχε γίνει γνωστό ότι θα αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2015 Ως ελεύθερος, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι οι Καταλανοί θα του πρόσφεραν ένα νέο συμβόλαιο μονοετούς ή διετούς διάρκειας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ