2014-10-19 00:35:02
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Γιουβέντους, τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της ουραγού Σασουόλο!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το απόλυτο σερί τους, μένοντας στην ισοπαλία.

Τα κενά στην άμυνα της ομάδας του Αλέγκρι φάνηκαν για ακόμη ένα ματς. Έπειτα από αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Ζάζα άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ στο 13ο λεπτό βάζοντας… φωτιά στο «Ρέτζιο Εμίλια». Η απάντηση από τη Γιουβέντους ήρθε άμεσα με τον Πογκμπά στο 19’. Από εκεί και πέρα οι «μπιανκονέρι» είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις κινδύνεψαν από τις αντεπιθέσεις της Σασουόλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως υπήρχαν πολλά νεύρα από τους παίκτες της "βέκια σινιόρα", γεγονός που φάνηκε και από την αποβολή του Παντόιν στο φινάλε του ματς, ενώ βρισκόταν στον πάγκο.

Έτσι, η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την Ρόμα (η οποία νίκησε νωρίτερα την Κιέβο χωρίς τον τιμωρημένο Μανωλά στη σύνθεσή της) δεν είχε το αναμενόμενο αντίκρισμα αφού από το +3 οι η Γιουβέντους αρκέστηκε στον έναν βαθμό απόσταση.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ