2014-10-19 07:09:08
Φωτογραφία για Άφησαν πίσω την κόντρα και τα βρήκαν Κορομηλά – Περρής
Τι και αν η σχέση τους πέρασε στο παρελθόν σοβαρή κρίση;

Πλέον η Ρούλα Κορομηλά και ο Βαγγέλης Περρής έχουν αφήσει πίσω τους τα βαριά λόγια που κάποτε αντάλλαξαν και δηλώνουν σχεδόν … αδέρφια.

Αφορμή για έναν τρυφερό διάλογο των δύο έγινε η ανάρτηση μιας ρετρό φωτογραφίας της παρουσιάστριας στο Ιnstagram, στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του αδερφού της Θανάση. «Α, ρε Ρουλάκι, τι μου θυμίζεις! Τις εποχές που πρώτα γινόμασταν οικογένεια και μετά κάναμε εκπομπές» έγραψε από κάτω ο δημοσιογράφος, ενθυμούμενος την πρώτη συνεργασία του με τη Ρούλα.

«Ετσι ακριβώς, αγαπημένε μου! Αποτελείς κι εσύ ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Μα, είσαι οικογένειά μου! Ετσι σε ένιωθα κι εξακολουθώ να νιώθω… Δίπλα μου! Πάντα! Είσαι ο δεύτερος αδελφός μου… Τυχερή!» συμπλήρωσε η Κορομηλά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «βροχή» σχολίων από followers της ξανθιάς παρουσιάστριας, οι οποίοι φάνηκαν να συγκινούνται από τη γλυκιά στιγμή ανάμεσα στους δύο συναδέλφους.


Θυμίζουμε ότι η Ρούλα και ο Βαγγέλης υπήρξαν συνεργάτες στο μεγάλο show «Μπράβο», όμως αργότερα τα… τσούγκρισαν. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τής έκανε σκληρή κριτική για την εκπομπή που παρουσίαζε το 2005 στο «Star», το πρωινό μαγκαζίνο «Ole!». Είχε μάλιστα σταθεί ιδιαίτερα στο γεγονός ότι είναι προληπτική, ενώ είχε αναφερθεί και στην απέχθειά της για το μοβ χρώμα, τους παπαγάλους και την Αίγυπτο.

Τότε η παρουσιάστρια είχε απαντήσει με τον δικό της τρόπο (είχε περιγράψει ακόμη και την αμφίεσή του στο γραφείο, λέγοντας πως εμφανιζόταν φορώντας παντόφλες!) και οι σχέσεις τους «πάγωσαν».

Συμφιλίωση

Τους πήρε πολύ καιρό μέχρι να πλησιάσει ξανά ο ένας τον άλλο, αφού οι δυο τους έδωσαν το φιλί της συμφιλίωσης τον περασμένο Μάιο στην εκπομπή «Ολα», όπου η Ρούλα Κορομηλά πήγε ως καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη. Φαίνεται πως τα καλά λόγια που είχε πει ο Βαγγέλης για εκείνη λίγες μέρες πριν μαλάκωσαν την καρδιά της και αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή.

Πάντως, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι δυο τους είναι μέσα στα μέλια, ενώ νιώθουν -όπως λένε- αδέρφια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ