2014-10-19 07:02:40
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Παροδικές νεφώσεις στην ανατολική χώρα, στις Σποράδες και στην Κρήτη όπου μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται να εκδηλώνονται τοπικές βροχές, επικράτηση θυελλωδών βορείων ανέμων στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και νότια, περιμένουμε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους έως μέτριους 5 μποφόρ και κατά τόπους θα στραφούν σε βόρειους.


Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό κατά περιόδους θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ