2014-10-19 13:50:02
Φωτογραφία για Η ΔΡΑΧΜΗ έρχεται...Αυτό το πρόσωπο θα απεικονίζεται στο ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη
Πρόταση να μπει  η μορφή του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο νέο χαρτονόμισμα των 1.000 δραχμών έκανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  απευθυνόμενος σε αυτούς που φαντασιώνονται «διαγραφές χρέους και άλλες τέτοιες ανοησίες» όπως  χαρακτηριστικά  τόνισε  υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι

«Και πώς τότε θα χρηματοδοτηθεί η χώρα; Γιατί τότε δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτις στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο...».

Αναφερόμενος μάλιστα στο Μνημόνιο αλλά και την κρίση ο κ. Μητσοτάκης  παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την κρίση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «είναι προφανώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το 2012, χάρη στις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης και τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Όμως, δεν έχει ακόμη τις αντοχές που απαιτεί μια αγορά καχύποπτη και πάνω από όλα ευαίσθητη στην παραμικρή αλλαγή πολιτικών και οικονομικών δεδομένων. Το ότι βγήκαμε από το νοσοκομείο δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τρέξουμε και μαραθώνιο...».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ