2014-10-19 19:10:06
Φωτογραφία για Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ Kοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ! ΑΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 68-67
Η αβέβαιη κατάσταση στο προπονητικό τιμ, οι παίκτες που θα ξαναπούμε ότι ΔΕΝ ξέρουν που παίζουν, οι περσινοί "παιχταράδες" που φέτος έγιναν... γατάκια (ναι, για τον Ντάνστον το λέμε) ο Χάντερ που με το ζόρι πάμε να τον βαφτίσουμε σέντερ... ολκής, ο με αναλαμπές Πέτγουεϊ και μετά από αυτόν ο ανεπαρκής Αγραβάνης, ο Σπανούλης που όταν... γουστάρει παίζει, ο Λοτζέσκι που βαρέθηκε να... προσπαθεί και οι στάσιμοι Κατσίβελης, Σλούκας, Μάντζαρης έκαναν πάλι το θαύμα τους και ο Ολυμπιακός μετά τους Μπατίστα, Σλότερ, Μποχωρίδη, έκανε να πανηγυρίζουν και οι Μαυροειδής, Κακιούζης! Ο Ολυμπιακός γνώρισε οδυνηρή ήττα από την ΑΕΝΚ με 68-67 και με το καλημέρα, μετά την απώλεια του κυπέλλου πάει να χαρίσει και το πλεονέκτημα της έδρας στο πρωτάθλημα.

Ο Μίλαν Τόμιτς που όλοι έβλεπαν να... αλλάζει τα πάντα, πήρε σήμερα τη θέση του Μπαρτζώκα, ξέχασε τον Λαφαγιέτ για αρκετή ώρα στον πάγκο και τον έριξε ξανά στο παρκέ λίγο πριν το τέλος, την ώρα που ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που μπορούσες να στηριχθείς πάνω του για ένα μακρινό σουτ!


Το είπαμε από την πρώτη στιγμή, το λέμε ακόμα μία. Ο Τόμιτς τόσα χρόνια δεν έκοβε βόλτες στο... Πασαλιμάνι, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ. Αν είναι μία θέση αριστερά ή μία θέση δεξιά λίγη σημασία έχει. Η ομάδα έχει ανάγκη από ηλεκτροσόκ και τέτοιο θα προσφέρει μόνο ένας εγνωσμένης αξίας προπονητής.

Κοστίζει, το γνωρίζουμε, αλλά αν κύριοι Αγγελόπουλοι δεν θέλετε να πανηγυρίζει ο καθένας στην πλάτη του Ολυμπιακού μας, πρέπει να βάλετε άμεσα το χέρι στην τσέπη. Τα θαύματα με ψίχουλα είναι σπάνια, με τα ψέματα ομάδα δεν κάνεις. Δυστυχώς εσείς το τελευταίο διάστημα κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο... Οι συμβουλάτορες φταίνε, οι προπονητές που επιλέγετε φταίνε, εσείς οι ίδιοι φταίτε; Αν προσπαθείτε να μην πατάει οπαδός του Ολυμπιακού στο ΣΕφ είστε κοντά να το καταφέρετε.

Η ομάδα δεν έχει 3αρια (τραυματισμοί), δεν έχει 4αρια (τραυματισμός και... ανεπάρκεια), δεν έχει ούτε 5αρι! Ο περσινός Ντάνστον είναι... ανάμνηση και ο Χάντερ είναι ολίγος όπως... γκαρίζαμε όλο το καλοκαίρι. Ίσως για δεύτερος ή τρίτος σέντερ να μπορεί να βοηθήσει. Για πρώτος όμως ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Με αυτά και με αυτά, ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από την ΑΕΝΚ με 68-67 βρέθηκε με το καλημέρα να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό και ακόμα ένα πρωτάθλημα θα κριθεί πιθανότατα με μειονέκτημα έδρας!

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 34-35, 49-46, 68-67
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ