2014-10-20 00:47:20
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ... ΚΟΡΥΦΗ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!
Όσο ο αρχηγός, Λούκα Μίτροβιτς, σκοράρει με τέτοιο ρυθμό, ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να φοβάται κανέναν και τίποτα! Ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε 27π. (με 10/11 εντός παιδιάς), οδηγώντας τους "ερυθρόλευκους" της Σερβίας στη νίκη επί της Μέγκα Βιζούρα (93-77).

Με το επιθετικό ταλέντο των παικτών να... ξεδιπλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα επιβλήθηκε εντός έδρας της Μέγκα Βιζούρα, για την τέταρτη αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έδειξαν να ξαφνιάζονται από το δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων (26-29 στο 10'), αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις για την τελική τους επικράτηση (51-43 στο ημίχρονο).

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Μέγκα Βιζούρα προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά όσο ο Λούκα Μίτροβιτς έκανε... πάρτι σε περιφέρεια και "ζωγραφιστό", τίποτα δεν μπορούσε να βοηθήσει. Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με απολογισμό 27 πόντους (με 5/6 δίποντα και 5/5 τρίποντα!) και μαζί με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (20π. και 9 ριμπ.) οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Από πλευράς Μέγκα Βιζούρα, ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε 17π. (με 6/8 παιδιάς) και ο Νένταν Μιλιέικοβιτς (14π.-14 ριμπ.) ήταν οι κορυφαίοι.

Έτσι, ο Ερυθρός Αστέρας βαδίζει σε εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από την Παρτίζαν, που γνώρισε βαριά ήττα από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (87-58).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ