2014-10-20 04:55:10
Φωτογραφία για Η Σοφία Λόρεν αποκαλύπτει : Όταν ο Κάρι Γκραντ με παρακαλούσε να γίνω η αγαπημένη του
Οταν η 23χρονη τότε Σοφία Λόρεν χόρευε φλαμένκο, ως Χουάνα στο «Υπερηφάνεια και Πάθος», ο Κάρι Γκραντ ήταν ανάμεσα στους άνδρες που είχαν μείνει άφωνοι από το ταμπεραμέντο της. Ο διάσημος ηθοποιός δεν υποδυόταν όμως εκείνη τη στιγμή. Οπως αποκαλύπτει η ίδια η σταρ, την... κυνηγούσε ανελέητα.

Η Σοφία Λόρεν, που έκλεισε τα 80 πρόσφατα, είχε μία «καυτή» σχέση με τον Γκραντ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στην Ισπανία και- όπως αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της που θα εκδοθούν σε λίγες εβδομάδες- εκείνος την κυνηγούσε διαρκώς, παρότι ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός της και παντρεμένος για τρίτη φορά.

«Θα είσαι στις προσευχές μου», της έγραφε σε ένα γράμμα, ενώ της έστελνε καθημερινά λουλούδια. «Αν σκέφτεσαι και προσεύχεσαι για το ίδιο, όλα θα πάνε καλά και η ζωή θα είναι ωραία», πρόσθεσε ο Κάρι Γκραντ, που την καλούσε να ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού για να αποφασίσουν αν έπρεπε να εγκαταλείψουν τους συντρόφους τους.


Η Λόρεν τότε ήθελε να παντρευτεί τον Κάρλο Πρόντι. Ο Γκραντ όμως της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Συγχώρεσέ με αγαπητό μου κορίτσι. Σε πιέζω πολύ. Προσευχήσου και το ίδιο θα κάνω κι εγώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα», της έγραφε σε άλλο σημείωμα.

«Ημουν τρυφερή με τον Κάρι, αλλά ήμουν 23 χρονών. Δεν μπορούσα να αποφασίσω να παντρευτώ κάποιον από άλλη χώρα και να εγκαταλείψω τον Κάρλο. Δεν ήθελα να κάνω αυτό το μεγάλο άλμα», έχει πει η ίδια για αυτή τη σχέση.

Βέβαια η μεταξύ τους ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Το 1958 ήταν το επίκεντρο των κουτσομπολιών στο Χόλιγουντ, ενώ γύριζαν τη ρομαντική κομεντί «Σπίτι πάνω σε βάρκα», βασισμένη σε ιδέα της συζύγου του Γκραντ, Μπέτσι Ντρέικ, η οποία αναμενόταν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Με το γάμο τους όμως να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, την αντικατέστησε η Λόρεν και η σεξουαλική ένταση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν τόσο έντονη, που ο σκηνοθέτης είχε παραπονεθεί ότι δυσκολεύτηκε να γυρίσει την ταινία.

Στα απομνημονεύματά της η Λόρεν γράφει κι άλλες άγνωστες ιστορίες, όπως ένα περιστατικό με τον Μάρλον Μπράντο, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

 «Ξαφνικά, άπλωσε τα χέρια του πάνω μου. Γύρισα ήρεμη, τον χτύπησα στο πρόσωπο και του είπα ''Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις αυτό. Ποτέ!''. Δεν το ξαναέκανε, αλλά μετά από αυτό ήταν πολύ δύσκολο να δουλέψουμε μαζί».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ