2014-10-20 20:31:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Πέγκυ Ζήνα live στα Αστέρια! - Τιμή ποτού-φιάλης
Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, μια από τις πιο γνήσιες λαϊκές φωνές έρχεται να ξεσηκώσει την νυχτερινή Πάτρα.

Η μοναδική Πέγκυ Ζήνα, θα τραγουδήσει live στα "Αστέρια", στην Τριών Ναυάρχων και Όθωνος Αμαλίας, σε μια βραδιά ξεχωριστή που σίγουρα θα αποζημιώσει το φανατικό της κοινό.

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ: 140 ΕΥΡΩ/4 ΑΤΟΜΑ

ΤΙΜΗ 2ης ΦΙΑΛΗΣ: 80 ΕΥΡΩ

ΜΠΑΡ: 15 ΕΥΡΩ(2 ΠΟΤΑ)

Αστέρια live

Διεύθυνση: Τριών Ναυάρχων 1

Τηλέφωνο κρατήσεων: 261 033 6427

Μια τραγουδίστρια που δεν έμεινε ποτέ στάσιμη. Δεν απασχόλησε ποτέ τα Μ.Μ.Ε. με την προσωπική της ζωή. Δε στάθηκε στο ότι είναι πολύ όμορφη αλλά αντιθέτως προσπαθούσε να δείχνει απλή και να μας αφήνει άφωνους με τα τραγούδια της. Δοκίμασε να πάει Eurovision, έκανε αρκετά ντουέτα, συνεργάστηκε άψογα με πολλούς συναδέλφους της και κανείς δεν είχε το παραμικρό παράπονο από εκείνη, έγινε μητέρα, έχει ψυχή μικρού παιδιού και δε δίστασε να αποκαλύψει πως ακόμα και σήμερα αγαπάει τον «Tweety» με τον οποίο γεμίζει το καμαρίνι της. Υπάρχει στον χώρο … “διακριτικά”. Μια τραγουδίστρια που την ενδιαφέρει το «είναι» και όχι το «φαίνεστε».

Αυτή είναι η Πέγκυ Ζήνα, ή αλλιώς Καλλιόπη όπως και βαφτίστηκε. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου του 1975. Η καταγωγή της είναι από τα Γιάννενα. Από 5 χρονών άρχισε μαθήματα πιάνου και έκανε μαθήματα χορού Jazz. Αποφοίτησε από την «Jeanne D’ Arc» (Ελληνογαλλική σχολή Πειραιώς).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ