2014-10-21 11:00:09
Φωτογραφία για «ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΖΙΤΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ»
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες πως όρισε τον Σέρβο Μίλοραντ Μάζιτς για να σφυρίξει στην αυριανή μεγάλη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολλοί ίσως να θυμούνται πως ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στην «παγωμένη» Μόσχα τη Ρουμπίν Καζάν τον Φεβρουάριο του 2012 με 0-1, σε ματς που σφύριξε ο Σέρβος, ωστόσο ελάχιστοι θυμούνται τα πολλά παράπονα των ερυθρόλευκων για τον Σέρβο διαιτητή, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr"

Παρά το ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει μια μεγάλη νίκη, χάρη στο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ, αρκετοί παίκτες του Θρύλου έλεγαν στην επιστροφή τους από τη Μόσχα, για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπιζε ο Μάζιτς.

Ο Χοσέ Χολέμπας μάλιστα είχε πει πως όταν διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι που είχε δώσει υπέρ της Ρουμπίν (το οποίο απέκρουσε ο Κάρολ) του είχε πει «F... Off» ενώ και ο Γιάννης Μανιάτης είχε αναφερθεί στις... ατάκες του 41χρονου διαιτητή, λέγοντας πως ο Μάζιτς του είχε πει «αν μου ξαναμιλήσεις θα σε πετάξω έξω».

Το θέμα βέβαια ήταν πως ο διαιτητής από τη Σερβία δεν χρησιμοποιούσε ανάλογη «γλώσσα» όταν μιλούσε στους παίκτες της ρωσικής ομάδας, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Εκεί ο Σέρβος έκανε επίδειξη των καλών του τρόπων, δείχνοντας ίσως και την προτίμησή του υπέρ της Ρουμπίν Καζάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ