2014-10-21 16:33:21
Φωτογραφία για Δείτε το απίστευτο καρφί του Μάκη Πουνέντη για τη Μελίνα Ασλανίδου [video]
Αυτά είναι δεν είναι ο τίτλος της εκπομπής; Ε, αυτά είναι και με τον Μάκη Πουνέντη Με αφορμή τα σχόλια του Δήμου Βερύκιου, ο οποίος αποκάλεσε «επιστημονικό πείραμα» την Τζένη Μπαλατσινού, υπονοώντας ότι η παρουσιάστρια έχει βελτιώσει την εμφάνισή της, έγιναν και οι αποκαλύψεις.

Τα… «αποκαλυπτήρια» έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με το κοινό τη δική του ιστορία. «Να σας πω εγώ για τραγουδίστριες. Θα πω με ονόματα, αν θέλετε θα μιλήσω με ονόματα, δεν έχουμε πρόβλημα.», είπε ο ο Μάκης Πουνέντης και συνέχισε εξιστορώντας την προσωπική του εμπειρία με μία τραγουδίστρια.

«Δεν έχει ανοίξει την πόρτα, έχει μπει στο γραφείο μου η Μελίνα Ασλανίδου. Παιδιά, δεν της είπα καλημέρα γιατί δεν τη γνώρισα, λέω αν δε σας πειράζει ελάτε να σας δω σε λίγο γιατί… δεν είναι κακό, δεν το λέω άσχημα, δε λέω ότι έκανε… λέω ότι έχουν αλλάξει, αλλάζουνε οι άνθρωποι. Δηλαδή μία γυναίκα μπορεί να τη δεις βαμμένη και μετά να τη δεις άβαφτη και να είναι διαφορετική. Είναι αυτό που ξυπνάμε το πρωί και λέμε ‘Αχ, ποια είναι αυτή δίπλα’.», αποκάλυψε ο Μάκης Πουνέντης.

Δείτε πώς αντέδρασε η Μαρία Ηλιάκη και την κατάληξη της συζήτησης στο βίντεο που ακολουθεί.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ