2014-10-21 23:59:07
Φωτογραφία για 35ο Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδρίο ΕΚΕ
Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, στις 12.00 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Ι. Καλλικάζαρος, Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, θα μας ενημερώσει σχετικά με τις "Νέες μεθόδους της Επεμβατικής Καρδιολογίας" καθώς και την "Επεμβατική αντιμετώπιση της υπέρτασης".

Ο Αντιπρόεδρος της EKE, κ. Στ. Φούσας, θα αναφερθεί στα "Οξέα στεφανιαία σύνδρομα και συννοσηρότητες" και ο κ. Γεν. Γραμματέας της Ε.Κ.Ε., κ. Ι. Βλασερός, θα αναφερθεί στην "Παχυσαρκία και τα καρδιοαγγειακά νοσήματα".

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Δρ. Ιωάννης Β. Βασιλειάδης θα μας ενημερώσει για τις Προοπτικές του νέου Καρδιολόγου στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Nομικό πλαίσιο- Προυποθέσεις κοινής εκπαίδευσης- Διακίνηση ιατρών.

Κατεβάστε τις περιλήψεις των ομιλιών σε αρχείο word.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου για τις Προοπτικές του νέου Καρδιολόγου στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε αρχείο word.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 35ου Διεθνούς Καρδιολογικού Συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, στις 23 - 25 Οκτωβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Γιαννουλίδου
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ