2014-10-22 00:10:21
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!
Με βασικό τον Τσόρι Ντομίνγκεζ σε ρόλο επιτελικού χαφ και διάταξη 4-2-3-1 ετοιμάζεται ο Μίτσελ για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

Ο Ισπανός τεχνικός όπως συνηθίζει έβγαλε αποστολή με παραπάνω παίκτες για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις για την 18άδα ανήμερα του ματς.

Οι δοκιμές του Μίτσελ τις τελευταίες ημέρες δείχνουν πως θα καταλήξει σε έναν σχηματισμό με 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί, στο κέντρο της οι Μποτία και Αμπιντάλ και αριστερά ο Μασουακού. Στον άξονα θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης, μπροστά τους ο Τσόρι, στα δύο "φτερά" οι Κασάμι και Αφελάι και βασικός επιθετικός ο Μήτρογλου.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και άλλες τρεις εκδοχές... Η μία να μετατοπιστεί ο Μανιάτης δεξιά στην άμυνα και να μείνει εκτός ο Ελαμπντελαουί και να παίξει δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς ο Εντινγκά. Η άλλη να τεθεί εκτός αρχικού σχήματος ο Μποτία για να χριστεί βασικός στόπερ ο Σέρβος και έτσι στο κέντρο θα είναι οι Μανιάτης και Εντινγκά, ενώ υπάρχει και το τρίτο και υπαρκτό σενάριο με τον Μανιάτη να μην ξεκινάει βασικός και στον άξονα να τοποθετούνται οι Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ