2014-10-22 05:47:09
Φωτογραφία για Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας Έτους 2014
Από την Τετάρτη 15 έως και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, διεξήχθησαν οι ετήσιοι Αγώνες Αντισφαίρισης Πολεμικής Αεροπορίας, στο Αθλητικό Κέντρο αντισφαίρισης "Πανόραμα" του Δήμου Ηλιούπολης.

Στην κατηγορία των ανδρών, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Επισμηναγός (I) Πέτρος Βάκαλος της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, τη δεύτερη θέση ο Επισμηναγός (ΧΕΜ) Αθανάσιος Ασφής της 112 Πτέρυγας Μάχης (112ΠΜ), ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Επισμηναγός (Ι) Ιωάννης Καλέμος της 112 ΠΜ και ο Ανθυποσμηναγός (ΤΟΠ) Κωνσταντίνος Κουτσικόπουλος του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.

Στην κατηγορία των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Αρχισμηνίας (ΥΤΑ) Αικατερίνη Δαλαβούρα του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Σμηνίας (ΤΥΛ) Αφροδίτη Τσαγκαρίδη της 114 Πτέρυγας Μάχης, ενώ την τρίτη θέση η Υποσμηναγός (Ο) Ελένη Τοψίδου του Οικονομικού και Λογιστικού Κέντρου Αεροπορίας.

Τη διοργάνωση παρακολούθησαν αντιπροσωπείες από Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, από αθλητικούς συλλόγους και φίλοι του αθλήματος.

 

ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=9434
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ