2014-10-22 13:10:33
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΕΚΔΙΚΗΣΗ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ!
Την άποψη του Γρηγόρη Γεωργάτου για το σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους ζήτησαν οι Ιταλοί, οι οποίοι... θυμούνται πως ο «Γκεό» είχε αγωνιστεί στην Ίντερ, ενώ δεν ξεχνούν τα παιχνίδια που είχε δώσει ο Ολυμπιακός με τη Γιουβέντους το 1999 για τα προημιτελικά του Champions League. Τότε ο Θρύλος έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε λόγω μιας άτυχης στιγμής, με τον Γεωργάτο, πάντως, να δηλώνει.

«Θυμάμαι την πορεία της μπάλας, τον Ελευθερόπουλο να μην καταφέρνει να την πιάσει και τον Κόντε να σκοράρει. Ήταν ένα δράμα, αλλά επίσης η κορυφαία στιγμή του συλλόγου και ελπίζω αυτή τη φορά να πάρουμε την εκδίκηση που περιμένουμε εδώ και χρόνια. Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει λίγο, αλλά η μορφή της παραμένει έστω και αν έχει αλλάξει ο Κόντε με τον Αλέγκρι», ανέφερε ο Γεωργάτος και συνέχισε.

«Ελπίζω ο Ολυμπιακός να βοηθήσει τους φιλάθλους. Είναι φανατικοί, αλλά εν αντιθέσει με τους άλλους οπαδούς, σέβονται τον αντίπαλο. Το κοινό είναι πιο ώριμο και αυτό οφείλεται στη διαχείριση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός, κάνοντάς τον μεγάλο, όπως είναι η Πόρτο και η Μπενφίκα. Η Ιταλία είναι το κολέγιο του ποδοσφαίρου, αλλά αν η Γιούβε δεν περάσει τις εξετάσεις, θα κάνει πιο χαρούμενο τον Πειραιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ