2014-10-23 16:18:21
Φωτογραφία για «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ, ΜΑΝΕΚΕΝ Ο ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ»
O παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, μίλησε στον "Sentra 103.3", μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Γιουβέντους, για τους ομίλους του Champions League, και ...αποθέωσε τον Ρομπέρτο για την εμφάνιση του.

Ο Κελεσίδης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που έχει ο Ρομπέρτο σαν τερματοφύλακας, είπε ποιο είναι το μείον του, θυμήθηκε και τον... Κοστάντσο, ενώ όσον αφορά τον Μίτσελ, χαρακτήρισε τον Ισπανό τεχνικό... μάγκα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόδοση του Ρομπέρτο: «Πάντα έλεγα ότι οι μεγάλες ομάδες χτίζονται από μεγάλους γκολκίπερ. Ο Ολυμπιακός έχει στο τέρμα έναν από τους πέντε καλύτερους στην Ευρώπη και κακώς δεν έχει κληθεί από την Εθνική Ισπανίας. Η θέση του τερματοφύλακα ή σε καταδικάζει η σε κάνει μάγκα.

Ο Ρομπέρτο κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο, ήταν απίστευτος με τις αποκρούσεις του. Εκεί που ήμουν μου έλεγαν ότι "θυμίζει Κελεσίδη".


Μου έφερε στο μυαλό το ματς με τον Παναθηναϊκό το 1972 που κερδίσαμε 0-1 μέσα στην Λεωφόρο. Ένα παιχνίδι που είναι το καλύτερο μου, υπήρχαν και αλλά, αλλά αυτό έμεινε στην μνήμη όλου του κόσμου. Με βλέπουν Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί και αυτό μου λένε»

Για τα θετικά και τα αρνητικά του Ρομπέρτο: «Κάτω από τα δοκάρια είναι καταπληκτικός, βγαίνει γρήγορα στις εξόδους. Στις πλάγιες σέντρες έχουμε πρόβλημα, οι σέντρες στο πίσω δοκάρι είναι το μόνο του ελάττωμα. Κάτω από τα δοκάρια, στα τετ-α-τετ βγαίνει γρήγορα, μικραίνει την απόσταση με τον αντίπαλο και η μπάλα θα τον βρει ή πόδι ή στο χέρι. Δεν είναι τυχερός, είναι ικανότητα, δίνει σιγουριά στους αμυντικούς και απογοήτευση στους αντιπάλους.

Αμέσως κατάλαβα μόλις τον είδα. Όπως είχα καταλάβει και για τον Κοστάντσο. Το πρώτο παιχνίδι που τον είδα είπα αυτός κάνει για μανεκέν, όχι για τερματοφύλακας. Ο Ρομπέρτο φάνηκε ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και να πάει πιο ψηλά. Είναι εγγύηση για τον κόσμο και τους συμπαίκτες του»

Για την συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στην Ευρώπη θα πάμε, έχουμε σίγουρη την τρίτη θέση. Δύσκολο να "κλέψεις" κάτι στις έδρες στο Τορίνο και την Μαδρίτη, αλλά δεν είναι απίθανο. Θα είναι δύσκολο έργο, ο Μίτσελ ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Με έναν βαθμό από τα δυο παιχνίδια θα προκριθεί η ομάδα. Από πέρσι μου άρεσε ο Μίτσελ έχει γνώσεις και δεν… κωλώνει, είναι μάγκας και στα δυο παιχνίδια παίξαμε, όπως θέλαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Οι ποδοσφαιριστές ίσως φυλάγονται, πρέπει να είναι σοβαροί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν επιτρέπεται να πηγαίνουμε στην επαρχεία και να λένε μας έπαιξαν δυνατά»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ