2014-10-23 23:33:43
Φωτογραφία για Συνάντηση αντιπροσωπείας Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ. με συναδέλφους τους της Στρατολογικής Υπηρεσίας ΑΜΘ (Photo)
Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στη Στρατολογική Υπηρεσία  Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η συνάντηση και η συζήτηση που αναπτύχθηκε κινήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον  Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ένωσης Στρατιωτικών μέχρι σήμερα.

Συζητήθηκε επίσης, με μεγάλο ενδιαφέρον από τους  παρευρισκόμενους, ο νομικός και τεχνικός τρόπος αποτύπωσης της αξίωσης ενός εκάστου  συναδέλφου, από τη μη πλήρη συμμόρφωση του Ελληνικού δημοσίου προς την υπ΄ αριθμ. 2193/2014  απόφαση του ΣτΕ.

Επισημάνθηκε  από αρκετούς συναδέλφους η διαφαινόμενη μερική συμμόρφωση της Ελληνικής Πολιτείας στην απόφαση του ΣτΕ καθώς και η απαίτηση για πλήρη συμμόρφωση και επιστροφή των μισθών των Ελλήνων στρατιωτικών  στα επίπεδα του Αυγούστου 2012 και η άμεση καταβολή όλων των αναδρομικών.

ΠΗΓΗ: http://www.espeamth.gr/dimosiefseis/anakoinoseis/284-synantisi-antiprosopeias-d-s-e-s-pe-a-m-th-me-synadelfous-tis-stratologikis-ypiresias-amth-photo
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ