2014-10-25 22:12:10
Φωτογραφία για Ναρκωτικά & δικαστήρια για τον σύντροφο της Ζελβέγκερ
Πάλι στο μάτι του κυκλώνα η διάσημη ηθοποιός -αν και εμμέσως- καθώς βγαίνουν στη φόρα οι "πομπές" του αγαπημένου της Αυτή την εβδομάδα, η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renne Zellweger) συζητήθηκε πολύ. Αιτία η τελευταία της εμφάνιση όπου ξάφνιασε τους πάντες περπατώντας στο κόκκινο χαλί ως μια... άλλη. Φαίνεται ότι οι πλαστικές και τα μπότοξ που έκανε κάποτε, αλλά προφανώς σταμάτησε της έδωσαν μια τελείως διαφορετική εικόνα.

Εκείνη βέβαια, μετά τον τεράστιο ντόρο που προκλήθηκε, αναγκάστηκε να απαντήσει υποστηρίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι αν όντως δείχνει διαφορετική -που δεν είναι και σίγουρη, δηλαδή- αυτό συμβαίνει γιατί "ζει μια διαφορετική, ευχάριστη, πιο γεμάτη ζωή, είναι ενθουσιασμένη που αυτό ίσως φαίνεται".

Προφανώς στην αλλαγή αυτή έχει παίξει ρόλο και ο επί διετίας σύντροφος της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Ντόιλ Μπράμχαλ ΙΙ (Doyle Bramhall II), ο οποίος, ναι μεν την κοιτά στα μάτια, όμως τα έχει κι εκείνος τα ραματάκια στη γούνα του.


O 45χρονος τραγουδιστής υπήρξε ηρωινομανής και έχει μιλήσει γι' αυτό ανοιχτά στο παρελθόν, ενώ αυτό τον καιρό έχει τραβήγματα με τα δικαστήρια όπου αντιμετωπίζει την πρώην σύζυγό του, Σουζάνα Μελβόιν (Susannah Melvoin).

Ο Ντόιλ και η Μελβόιν παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν το 2010 όταν εκείνος τα έφτιαξε με τη διάσημη τραγουδίστρια Σέριλ Κρόου και ο χωρισμός τους μόνο ομαλός δεν είναι, με την 50χρονη Σουζάνα να φωνάζει ότι παλεύει με δυσκολία να ζήσει τις κόρες του ζευγαριού, τη 12χρονη Ίντια και την 9χρονη Έλι.

"Και ενώ ο Ντόιλ απολαμβάνει ρομαντικές σχέσης υψηλού προφίλ με πλούσιες διασημότητες, η Μελβόιν έχει αφεθεί να μεγαλώσει τα κορίτσια προσπαθώντας να διατηρήσει την οικογενειακή εστία χωρίς καμία σταθερή ή προβλέψιμη υποστήριξη από εκείνον", γράφουν μεταξύ άλλων τα επίσημα έγγραφα που θα διαβαστούν σε δίκη για τις οικονομικές εκκρεμότητες του πρώην ζεύγους στις αρχές Νοέμβρη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ