2014-10-27 00:06:40
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ... «ΑΙΩΝΙΟΥ» (ΡΗΟΤΟ)
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ που έχουν αναφορές στον Αφελάι και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Καραϊσκάκη.

Αρκετά είναι τα ξένα Μέσα που αναφέρονται στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που βρήκε νικητή το Θρύλο της Ελλάδας.

Διαβάστε κάποια από αυτά Στην Ολλανδία η αναφορά που γίνεται, έχει για πρωταγωνιστή τον Αφελάι και την εξαιρετική του εμφάνιση: «Νίκη Ολυμπιακού με ένα δυνατό Αφελάι σε μία αναμέτρηση που σταματούσε επαναλαμβανόμενα από καπνογόνα, αλλά έληξε με μία δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού, όπου ο Ιμπραΐμ Αφελάι, έπαιξε τέλεια».

Η El Mundo Deportivo αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ κερδίζει το Clásico και πιέζει τον πρωτοπόρο σε μία σύγκρουση χωρίς πολλές ευκαιρίες και με πολλές διακοπές, το γκολ του Αυλωνίτη, ήταν αρκετό».

Από την πλευρά της η As, γράφει: «Έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο ελληνικό clásico και οποίος διατηρεί την πίεση στον ΠΑΟΚ, σε ένα "Γ. Καραϊσκάκης" γεμάτο από 33.000 οπαδούς».

Η Record του Μεξικού αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός κερδίζει το ελληνικό Clásico σε μία ατμόσφαιρα εχθρική».

Για ρεβάνς κάνει λόγο η γαλλική L’ Equipe: «Ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη βδομάδα μία ρεβάνς στη "μητέρα των μαχών" μετά τη σκληρή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο στις 2 Μαρτίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ