2014-10-27 16:05:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ : ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
Ο Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στους παίκτες του λέγοντας πως διαιτησίες όπως αυτή του Καλογερόπουλου έχουν στόχο τη... διάλυση του Παναθηναϊκού και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι «πράσινοι» να το επιτρέψουν.

Στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής των "πράσινων" μίλησε στους παίκτες του και ασχολήθηκε με όσα έγιναν χθες στο Καραϊσκάκακη, αλλά και γενικότερα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ζήτησε από τους παίκτες του να μην παρατήσουν την προσπάθεια που κάνουν, να παλέψουν κόντρα σε όλους και σε όλα και τους εξήγησε πως η διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρο σημάδι πως υπάρχει φόβος για τον Παναθηναϊκό, για αυτό γίνεται προσπάθεια διάλυσης των «πράσινων».

«Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται γι’ αυτό και έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Θέλουν να μας διαλύσουν αλλά δεν θα τους κάνουμε με τίποτα τη χάρη. Το εύκολο θα ήταν να εγκαταλείψεις την προσπάθεια και να τα παρατήσεις. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόθεση ακόμη κι αν απέναντι μας δεν υπάρχει μόνο η αντίπαλη ομάδα, αλλά και άλλοι…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τον Αναστασίου...

* Τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά σε αυτές τις... αθεράπευτες περιπτώσεις!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ