2014-10-28 19:53:24
Φωτογραφία για «ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ... ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΒΑ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Άρθρο στο έγκυρο και πολύ δημοφιλές Bleacher Report θεωρεί πολύ πιθανό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αναδειχθεί φέτος ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ.

Την… εκτόξευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο περιμένει το άρθρο που φιλοξενείται στο έγκυρο και πολύ δημοφιλές σάιτ και αναφέρει πως ο 19χρονος άσος των Μπακς μπορεί κάλλιστα να κερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Σε αυτό γίνεται λόγος για ένα «καλοκαίρι ανάπτυξης» του Αντετοκούνμπο, τόσο επειδή ψήλωσε κι άλλο (ξεπέρασε τα 2,11μ.), όσο κι επειδή βελτιώθηκε σημαντικά από την παρουσία του στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και τη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Παράλληλα αναφέρεται η δυνατότητά του να παίξει σε όλες τις θέσεις, ακόμη κι αυτή του πόιντ γκαρντ στην οποία δοκιμάστηκε από τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που θα έχει (υπολογίζεται σε 27-32 λεπτά ανά αγώνα) οδηγούν στην εκτίμηση πως στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ θα ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ