2014-10-29 09:11:05
Φωτογραφία για 35χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού του!
Στην προσπάθειά του να αποφύγει σπρέι πιπεριού από αστυνομικούς - Ο 35χρονος πατέρας συνελήφθη και κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιου.

Απρόσμενη κατάληξη είχε ένα επεισόδιο που σημειώθηκε σε σχολείο της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ για ένα ανήλικο μαθητή και τον πατέρα του

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο 35χρονος πατέρας έφτασε στο Δημοτικό σχολείο του νότιου Σκράντον για να παραλάβει τον γιο του. Ωστόσο, δεν είχε μαζί του ταυτότητα που αποδείκνυε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, επομένως το προσωπικό του σχολείου δεν του επέτρεψε να πάρει τον μαθητή.

Αφού ο άνδρας δεν έφευγε από το εκπαιδευτικό ίδρυμα χωρίς το παιδί του και ενώ τα πνεύματα είχαν οξυνθεί μεταξύ του ίδιου και των υπαλλήλων, κλήθηκε η αστυνομία για να επαναφέρει την τάξη.

Ωστόσο, ο 35χρονος Τάρον Μπόντι, αντιπαρατέθηκε έντονα με τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τους οποίους άρχιζε να φωνάζει και επιτέθηκε σε έναν από τους ενστόλους. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα αφού επιχείρησαν δύο φορές να του φορέσουν χειροπέδες χωρίς επιτυχία, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού.


Για να αποφύγει το σπρέι, ο άνδρας χρησιμοποίησε για ανθρώπινη ασπίδα τον δεύτερο γιο του, ο οποίος τον είχε συνοδεύσει στο σχολείο. Σήκωσε, λοιπόν, ψηλά το δεύτερο παιδί του και το τοποθέτησε μπροστά του ώστε να αποφύγει το σπρέι.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου κατάφεραν να τραβήξουν το παιδί από τα χέρια του Μπόντι, τον οποίο αφού ψέκασαν με σπρέι στο πρόσωπο στη συνέχεια την συνέλαβαν.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση, παρενόχληση, αντίσταση κατά της αρχής και ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ