2014-10-29 14:50:43
Φωτογραφία για 12η νίκη για τον Marquez στη Μαλαισία και εξασφάλιση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών για τη Honda
Ο Marc Marquez κέρδισε την 12η νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα MotoGP εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών για τη Honda. O δεύτερος οδηγός της ομάδος Dani Pedrosa ενώ πραγματοποίησε μία πολύ καλή εκκίνηση είχε έξοδο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ο Dani Pedrosa ξεκινώντας από τη 2η θέση της εκκίνησης πέρασε στην πρώτη θέση του αγώνα καθώς o Marquez που μονομαχούσε με το Lorenzo έπεσε στην 8η θέση. Με τη συμπλήρωση του 1ου γύρου ο Lorenzo βρέθηκε στην πρώτη θέση εμπρός από τον Petrosa ενώ ο Marc ήδη είχε περάσει στην 6η θέση. Στο δεύτερο γύρο ο Marc βρέθηκε στην 4η θέση συνεχίζοντας την επίθεση του, πραγματοποιώντας ταχύτερο γύρο πίστας (2’01.150) προσπερνώντας τον Bradl και τον Dovizioso. Στον ίδιο γύρο ο Dani έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 20η θέση της κατάταξης, ενώ λίγο αργότερα πάλι από έξοδο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Στη συνέχεια ο Marquez κατάφερε να προσπεράσει στον 10ο γύρο τον Lorenzo και στον τελευταίο γύρο το Rossi, γεγονός που του έδωσε και την πρώτη θέση στον αγώνα με διαφορά τριών δευτερολέπτων.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Βαλένθια της Ισπανίας στις 9 Νοεμβρίου 2014.

Τα σχόλια των αναβατών μετά τη λήξη του αγώνα:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟ ΤΟ pit lane Ο ΦΕΤΕΛ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΟ ΤΟ pit lane Ο ΦΕΤΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ