2014-10-29 15:44:52
Φωτογραφία για ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ... ΚΟΝΤΕΡ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ!
Όσο περνούσε η ώρα και το αποτέλεσμα παρέμενε αμφίρροπο, η τηλεθέαση του ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ανέβαινε κατακόρυφα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nova, περισσότεροι από 2,2εκ τηλεθεατές καθηλώθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις, είτε σπίτι τους είτε σε χώρους δημόσιας θέασης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την έκβαση του ντέρμπι των αιωνίων και να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα. Το νούμερο αυτό αποτελεί από τις υψηλότερες επιδόσεις των τελευταίων χρόνων για ποδοσφαιρικό αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει όταν αγωνίζονται αυτές οι δύο ομάδες.

Η κάλυψη του μεγάλου ντέρμπι ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, με την άφιξη των δύο ομάδων στο γήπεδο και ολοκληρώθηκε με στιγμιότυπα, δηλώσεις και αναλύσεις, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Για την μετάδοση του αγώνα που ήταν και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HighDefinition) χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 20 κάμερες, 3 superslowmotion κάμερες, railcam και 2 γερανοί, προκειμένου να φτάσει η εικόνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις οθόνες των συνδρομητών, ενώ συνολικά για το ελληνικό elclasico εργάστηκαν περισσότεροι από 100 τεχνικοί και δημοσιογράφοι.

Πηγή: typologiers.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ