2014-10-29 17:18:27
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ... ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Η ΑΡΣΕΝΑΛ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπο η Άρσεναλ ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον Στέφαν Λιχτστάινερ, ώστε να διερευνήσει τις προθέσεις του για το αν θέλει να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Ο 30χρονος δεξιός φουλ μπακ αγωνίζεται από το 2011 στη Γιουβέντους, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία μια και στη «Βέκια Σινιόρα» πήρε μεταγραφή από τη Λάτσιο. Έχουν ενδιαφερθεί αρκετές μεγάλες ομάδες, με οικονομικές δυνατότητες, για την περίπτωσή του με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αυτή με την πιο πρόσφατη κρούση.

Ωστόσο ο Λιχτστάινερ βρίσκεται υψηλά στη λίστα και του Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο διεθνής Ελβετός δένεται με τη Γιουβέντους, με συμβόλαιο, ως το τέλος της περιόδου 2014/2015, επομένως από τον Γενάρη ουσιαστικά είναι free agent.

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για ανανέωση της συνεργασίας κι αυτό ίσως σημαίνει πώς η Άρσεναλ έχει καλές πιθανότητες ν΄ αποσπάσει την υπογραφή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ