2014-10-29 22:52:44
Φωτογραφία για Δεν κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ και απειλείται με αποκλεισμό από το Κύπελλο
Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των... ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον η υπόθεση πρόκριση περιπλέκεται αρκετά. Για την ακρίβεια έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόωρου αποκλεισμού από τη διοργάνωση για τους "ασπρόμαυρους".

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στο γκολ του Ίλιτς (23΄) αν και ισοφάρισε σχετικά νωρίς στο β΄ ημίχρονο με το γκολ του Τζιόλη στο 57΄.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τους «ασπρόμαυρους», πολλές καθυστερήσεις από πλευράς φιλοξενούμενων που έπεφταν συνεχώς στο έδαφος στο β΄ μέρος.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν έπιασε βέβαια την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, όμως έχοντας πάνω από 20 τελικές προσπάθειες, με ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες, θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ωστόσο και ο ΠΑΣ έγινε επικίνδυνος σε 1-2 περιπτώσεις προς το τέλος της αναμέτρησης βρίσκοντας ανοιχτή την άμυνα του ΠΑΟΚ σε αντεπιθέσεις.


Ο ΠΑΟΚ τώρα έχει 1 βαθμό στον όμιλο και περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα ανάμεσα σε Κέρκυρα και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο αγώνας

«Πάγωσε» την Τούμπα ο Ίλιτς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «πάγωσε» την Τούμπα στο 23ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ με τον Ίλιτς να πλασάρει εύστοχα στη γωνία του Γλύκου αφού βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του ΠΑΟΚ μετά από πάσα του Γιάκου με το κεφάλι.

Μέτριος ο ΠΑΟΚ με κάποιες καλές στιγμές στο α΄ ημίχρονο

Ο Δικέφαλος γενικότερα είχε μέτρια απόδοση στο πρώτο μέρος αν και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις για να πετύχει γκολ, απειλώντας σε ορισμένες περιπτώσεις την εστία των Ηπειρωτών.

Επιθετικά στο β΄ και ισοφάριση

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν επιθετικά στο δεύτερο 45λεπτο με στόχο να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος γρήγορα ώστε να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό ήρθε σχετικά νωρίς. Στο 57΄ ο Τζιόλης με ωραίο σουτ στη γωνία μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ έστειλε τη μπάλα στα δύχτια φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Συνέχισε να πιέζει ο ΠΑΟΚ, αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ

Στη συνέχεια εξακολουθούσε το ίδιο σκηνικό στον αγώνα με τον Δικέφαλο να πιέζει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν κλεισμένοι στα καρέ τους και αναζητούσαν μόνο τις αντεπιθέσεις για αν γίνουν επικίνδυνοι. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες όντας μονίμως στο μισό του γηπέδου.

Όλα για όλα ο Άγγελος – Τεράστια ευκαιρία ο ΠΑΣ

Μάλιστα στο 75΄ ο Άγγελος Αναστασιάδης αντικατέστησε τον κεντρικό αμυντικό, Κατσικά, με τον επιθετικό, Παπαδόπουλο, ρισκάροντας βέβαια για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 83΄ λίγο έλειψε να γίνει το 1-2 όταν ο Σαπαλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο σε μια κόντρα επίθεση, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε πολύ δύσκολα το συρτό πλασέ του στη γωνία

Απίστευτη ευκαιρία Κλάους

Στο 86ο λεπτό ο Αθανασιάδης έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά ολομόναχος από πολύ κοντά. Μεγάλη στιγμή για τον Δικέφαλο.

Μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις Αν και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έπεφταν συχνά πυκνά στο έδαφος στο β΄ ημίχρονο κάνοντας καθυστερήσεις για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, φεύγοντας από την Τούμπα με την ισοπαλία, ο Δελφάκης έδωσε μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεων, ενώ θα έπρεπε να δοθούν πολλά περισσότερα.

Στοιχεία αναμέτρησης

2η αγωνιστική ομίλων Κυπέλλου Ελλάδος (φάση «32»)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Γκολ: Ίλιτς 23΄, Τζιόλης 57΄

Διαιτητής: Δελφάκης

Κίτρινες κάρτες: Γαρουφαλιάς 35΄, Αυγενικού 59΄, Γιαννιώτης 81΄, Αθανασιάδης 87΄, Βίτορ 87΄

Αποβολές:-

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς (Παπαδόπουλος 75΄), Βίτορ, Γκολάσα, Τζιολης, Κατσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μαρτενς (Τζανδάρης 46΄)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (Χαρίσης 77΄), Ίλιτς (Μανιάς 52΄), Γιάκος (Μπέριος 83΄), Ηλιάδης, Σαπαλίδης

Η βαθμολογία του ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 4 (2 ματς)

Απόλλων Καλαμαριάς 3 (1 ματς)

ΠΑΟΚ 1 (2 ματς)

Κέρκυρα 0 (1 ματς) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ