2014-10-30 13:17:21
Φωτογραφία για Συνέδριο εξορκιστών στο Βατικανό αφορίζει τις Απόκριες...
Με τα...δαιμόνια του Halloween τα βάζει το Βατικανό και ζητάει την κατάργηση των εκδηλώσεων που έχουν γίνει θεσμός εδώ και πάρα πολλά χρόνια κυρίως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και κατά τη διάρκεια των οποίων παιδιά και ενήλικες ντύνονται με...σκοτεινές αμφιέσεις είτε σαν δράκουλες, βρυκόλακες, σκελετοί κλπ.

Με το θέμα ασχολήθηκε η Σύναξη των εξορκιστών το Σαββατοκύριακο που πέρασε και έβγαλε ντιρεκτίβα πως το HALLOWEN "είναι κάτι πραγματικά κακό". Παράλληλα προτείνει να αντικατασταθεί με το... HOLYWEEN (HOLY=ΑΓΙΟΙ) ώστε τα παιδιά να ντύνονται σαν τους Αγίους και να προσεύχονται...

Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα του πρώτου συνεδρίου εξορκιστών του Βατικανού, το οποίο μεταξύ άλλων αποδίδει στις Απόκριες την τεράστια αύξηση σε ...δαιμονισμένους τον Οκτώβριο.

Η αρμόδια υπηρεσία του Βατικανό υποστηρίζει πως δέχεται εκτοντάδες κλήσεις από γονείς που ανησυχούν


Αναλυτικότερα, η Καθολική Εκκλησία έχει ζητήσει για τις Απόκριες να καταργηθούν και να αντικατασταθούν με το «Holyween» - μια βραδιά στην οποία τα παιδιά θα παρακολουθουν την προσευχή και Θα ντύνονται σαν άγιοι.

Στην πρώτη επίσημη συνέντευξη των εξορκιστών του Βατικανού υπήρξε προειδοποίηση για τον κίνδυνο για τους νέους τις αποκριές, όταν υπάρχει μια αύξηση στην απόκρυφη δραστηριότητα.

Ο Πατέρας Aldo Buonaiuto, του Διεθνούς Συνδέσμου εξορκιστών, που συναντήθηκαν στη Ρώμη το Σαββατοκύριακο, απέδωσε τις δαιμονικές κατοχές τον Οκτώβριο στο φαινόμενο του Halloween.

"Ο Αριθμός έκτακτης ανάγκης της οργάνωσης δέχεται εκατοντάδες κλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περίπου 40 την ημέρα, κυρίως από τους γονείς που φοβούνται ότι το παιδί τους έχει μυηθεί στον αποκρυφισμό", είπε.

Ο Πάπας Φραγκίσκος πάντως από την πλευρά του προειδοποίησε τη διάσκεψη των εξορκιστών ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τους δαιμονισμένους με «καλοσύνη».

Όπως ειπώθηκε στην συνέντευξη «Πολλοί λένε Απόκριες είναι ένα απλό καρναβάλι, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα αθώο ή διασκεδαστικό σε αυτό - είναι ο προθάλαμος για κάτι πολύ πιο επικίνδυνο. Υπάρχουν πάντα τελετουργίες, θυσίες ζώων, βεβηλώσεις νεκροταφείων και κλοπές των ιερών οστών στις 31 Οκτωβρίου". Η Συμμετοχή στις Απόκριες είναι «σαν μια μύηση στον αποκρυφισμό»,κατέληξε ο Πατέρας Aldo Buonaiuto.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ