2014-10-30 20:56:30
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με τις ερωτικές σκηνές στο 50 αποχρώσεις του γκρι;
Οι ερωτικές σκηνές της ταινίας 50 αποχρώσεις του γκρι που βασίζεται στο πιο καυτό βιβλίο των τελευταίων ετών, δεν ήταν πολύ hot, γι αυτό ξαναγυρίζονται! Εκπρόσωπος της Universal πάντως διέψευσε την πληροφορία λέγοντας ότι κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την ερωτική ένταση που βγάζουν οι δύο ηθοποιοί. «Τα νέα γυρίσματα γίνονται για να τελειοποιηθούν οι εν λόγω σκηνές», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της κινηματογραφικής εταιρείας.

Τα γυρίσματα γίνονται σε δάσος κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η πιο πολυσυζητημένη μεταφορά βιβλίου στη μεγάλη οθόνη είναι μάλλον επεισοδιακή… Το best seller «50 αποχρώσεις του γκρι», έγινε «διάσημο» για την περιγραφή των ερωτικών περιπετειών του κυρίου Grey με την καλή του, που διαβάστηκαν μετά μανίας από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Γι αυτό και η είδηση για την κινηματογραφική μεταφορά του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, όχι μόνο από το γυναικείο κοινό. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Φεβρουάριο, όμως οι μεγάλες προσδοκίες ειδικά για τις ερωτικές σκηνές οδήγησαν τους «καυτούς» πρωταγωνιστές ξανά στα πλατό.


Jamie Dornan και Dakota Johnson, γυρίζουν από την αρχή σχεδόν όλες τις ερωτικές σκηνές της ταινίας, αφού, σύμφωνα με το US Magazine οι παραγωγοί δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τη «χημεία» των δυο πρωταγωνιστών και προκειμένου να αποφύγουν το φιάσκο, αποφάσισαν να αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα.

«Η Ντακότα δεν βγαίνει όσο σέξι όσο θα έπρεπε. Η Άνα είναι αφελής και όχι πρόστυχη», λέει μια δεύτερη μη κατονομαζόμενη πηγή.

Πηγή: antenna
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ