2014-10-31 16:08:35
Φωτογραφία για Κάτω Αχαΐα: Καταγγελίες για κλοπή ακριβών ποδηλάτων
Νέα καταγγελία δημοσιεύεται από την ομάδα Ι.Δ.Ε.Α. με αφορμή το ρεπορτάζ του dytikanea.gr σύμφωνα με το οποίο εκλάπη ποδήλατο από την κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας. Τα μέλη της ομάδας Ι.Δ.Ε.Α., έδιναν μάλιστα και αμοιβή σε όποιον το έβρισκε ή έδινε πληροφορίες.

Σύμφωνα με την Ι.Δ.Ε.Α. το φαινόμενο της κλοπής ποδηλάτων στην Κάτω Αχαΐα φέρεται να έχει μεγαλύτερη διάσταση. Όπως καταγγέλεται, έχουν κλαπεί ακόμα 4 ποδήλατα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν αγοράσει δίνοντας αρκετά χρήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες φέρεται ότι οι δράστες είναι νεαροί από την περιοχή, οι οποίοι τα μεταπωλούν προς 20 και 50 ευρώ. Όπως εξηγούν τα μέλη της Ι.Δ.Ε.Α., έχει ήδη κινητοποιηθεί η νεολαία της Κάτω Αχαΐας για την εύρευση των ποδηλάτων.

«Τους ευχαριστούμε πολύ. Ευχόμαστε να βρεθούν και να επιστρέψουν τα ποδήλατα στους δικαιούχους», δηλώνουν τα μέλη του Ι.Δ.Ε.Α

Αναμένεται με ενδιαφέρον να διαπιστωθεί ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, που τείνει να πάρει διαστάσεις, εφόσον οι παθόντες έχουν προβεί σε σχετικές καταγγελίες στην Αστυνομία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ