2014-10-31 16:27:30
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Το κυνήγι της μάνας της, το «δώσιμο» του γιου της και οι δυσάρεστες ειδήσεις...[videos]
Η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της, αποκάλυψε στον αέρα πως όποτε μιλάει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, εκείνη της μεταφέρει συνεχώς δυσάρεστες ειδήσεις «Η μάνα μου όλο δυσάρεστα λέει. Με παίρνει κατά καιρούς τηλέφωνο… και της έχε πει σε παρακαλώ, το έχω ανάγκη αν μπορείς κρατήσου μη μου πεις τα δυσάρεστα. Μπορεί να μου πει για κάποιον που δεν τον θυμάμαι, π.χ. “Θυμάσαι στην τάδε γειτονιά τον χασάπη, τον μανάβη, τον τάδε, πέθανε”. Δεν θέλω ρε μάνα, υποφέρω. “Και να σου πω και τα νέα τα άλλα, η ξαδέρφη αυτής, του γείτονα, του μπατζανάκη, είναι στο νοσοκομείο, είχε ατύχημα”», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε πως δεν της τα λέει τα δυσάρεστα μόνο από το τηλέφωνο αλλά και όταν είναι στο σπίτι της. Η ίδια όμως φροντίζει να απομακρύνεται από κοντά της και να πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο.

Η μητέρα της όμως δεν καταθέτει τόσο εύκολα τα όπλα. Τι κάνει; Δείτε το στο video που ακολουθεί:


Παράλληλα η ίδια είχε σήμερα στην εκπομπή ένα από τα τρία παιδιά της και συγκεκριμένα τον Άγγελο, με τον οποίο μάλιστα συνομίλησαν ζωντανά – εκείνος βρισκόταν στο κοντρόλ.

Η Ελένη, του είπε: «Πες παιδί μου ότι στο σπίτι δεν μιλάω, είμαι μουγκή. Πες πως με κυνηγάτε γύρω γύρω και είμαι μουγκή. Νομίζουν ότι μιλάω έτσι. Μπράβο παιδί μου, στήριξέ με».

Κατόπιν άρχισαν να γελούν όλοι στο κοντρόλ και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος τους τους είπε πως στο σπίτι κάνω την καημένη και την κουρασμένη.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ