2014-10-31 18:40:34
Φωτογραφία για Πήγα για να τους χωρίσω - είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Tyrell
Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία, διέκοψε περίπου στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής, το Δικαστήριο που... εκδικάζει την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Βρετανού Tyrell Matthews Burton, τον Ιούλιο του 2013, στα Μάλια. Η δίκη θα συνεχιστεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, με την πρόταση της Εισαγγελέως έδρας.

Στο "σκαμνί" του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου κάθονται 18 Βρετανοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία. Κατά την εκδίκαση, την Παρασκευή, κατέθεσαν πραγματογνώμονες και απολογήθηκαν ο βασικός κατηγορούμενος, ένας φίλος του που κατηγορείται για άμεση συνέργεια και ένα από τους φίλους του θύματος που εμφανίστηκε για να απολογηθεί και κατηγορείται για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Ο βασικός κατηγορούμενος επέμεινε στη θέση που είχε εκφράσει και στο στάδιο της ανάκρισης, λέγοντας ότι πήγε για να ξεχωρίσει τους Βρετανούς που καυγάδιζαν και όχι να μπλέξει ο ίδιος στον καυγά. Όσο για τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχτηκε ο 19χρονος ομοεθνής του, είπε ότι ... δεν κατάλαβε να έγινε κάτι κακό και να χτύπησε τον 19χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τους δικηγόρους υπήρχαν κενά στην απολογία του βασικού κατηγορούμενο.


Στην απολογία του, ο φίλος του βασικού κατηγορούμενου αρκέστηκε στο να πει είπε ότι δεν αντιλήφθηκε τί συνέβη, ενώ ο φίλος του θύματος είπε ότι δεν είδε το βασικό κατηγορούμενο να χτυπάει το φίλο του, αλλά ... μόνο σε ρόλο ειρηνοποιού δεν τον είδε. Όπως είπε, τον είδε να πλησιάζει και να είναι επιθετικός, προτρέποντας τους υπόλοιπους να εμπλακούν στο επεισόδιο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ