2014-10-31 19:00:30
Φωτογραφία για ΑΦΕΛΑΪ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ!
Απολαμβάνει την ζωή του στον Ολυμπιακό ο Αφελάι και θέλει να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας με τον κόσμο δίπλα του.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε στην κάμερα της Nova για το πόσο δύσκολο είναι να μείνουν αυτός και οι συμπαίκτες του συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια πρωταθλήματος όταν ακολουθεί ένας ευρωπαϊκός αγώνας και για τον επόμενο αντίπαλο του Θρύλου, τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπραΐμ Αφελάι:

Ερ: Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι στην υποχρέωση τους στο πρωτάθλημα;

Αφελάι: «Δεν είναι δύσκολο γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και να μένεις συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι. Έτσι είναι όταν παίζεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε κάθε παιχνίδι».


Ερ: Για τον επόμενο αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης τι εικόνα έχεις; Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ έχει κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη και μάλιστα στα προκριματικά άφησε εκτός την Μάιντς. Τι γνωρίζεις;

Αφελάι: «Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα αφού παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και από την πορεία του στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια επειδή όταν παίζουν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό όλοι θέλουν να τον κερδίσουν και δίνουν τα πάντα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».

Ερ: Πως είναι η ζωή σου στον Ολυμπιακό; Eίναι μια καλή περίοδος στη καριέρα σου μια και επέστρεψες στην Εθνική Ολλανδίας μέσω του Ολυμπιακού;

Αφελάι: «Νιώθω καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν υποδεχτεί με πάρα πολύ καλό τρόπο και κάνουν ό,τι μπορούν για να με βοηθήσουν. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί είναι απίστευτοι, νιώθω παρά πολύ καλά προσωπικά. Θέλω και πιστεύω ό,τι θα κάνουμε πολλά σημαντικά και φανταστικά πράγματα μαζί αυτή τη σεζόν και εύχομαι να το πραγματοποιήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ