2014-10-31 21:23:44
Φωτογραφία για Φρίκη στο Κιλκίς: Έπνιξε την ίδια του τη μητέρα
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες δολοφονίας 78χρονης στο Κιλκίς από το ίδιο το παιδί της. Ο 52χρονος γιος της (πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα) την έπνιξε με τα χέρια του, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί πίστευε ότι ήταν μέλος κυκλώματος παιδεραστών! Μετά την αποτρόπαια πράξη του, ο μητροκτόνος έφυγε από το Κιλκίς και πήγε στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε.

Αρχικά άρχισε να λέει διάφορα ακατάληπτα στους αστυνομικούς, αλλά κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει τη μητέρα του. Πάντως ο 52χρονος είχε πάει προετοιμασμένος στην Ασφάλεια, καθώς είχε πάρει μαζί του μέχρι και την οδοντόβουρτσά του! Το έγκλημα διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 78χρονη, σε χωριό του Δήμου Παιονίας Κιλκίς. Εκείνη την ημέρα ο γιος της, ο οποίος διέμενε σε διπλανό διαμέρισμα, επισκέφτηκε την άτυχη γυναίκα. Ομως, φαίνεται πως ο 52χρονος έπαθε κάποιου είδους κρίση. Επάνω στην κουβέντα με τη μητέρα του της έφραξε το στόμα και τη μύτη της με τα χέρια του κόβοντας έτσι την αναπνοή της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.


Με απίστευτη ψυχραιμία ο -καθ' ομολογία- μητροκτόνος μπήκε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ζήτησε να τον πάνε στην Ασφάλεια, όπου άρχισε να κάνει στους αστυνομικούς διάφορες καταγγελίες για κυκλώματα παιδεραστών. Σε ένα από αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υποτίθεται ότι ήταν μέλος και η μητέρα του!

Κουβέντα στην κουβέντα οι αστυνομικοί άκουσαν έκπληκτοι τον 52χρονο να τους ομολογεί (αρχικά με πλάγιο τρόπο) ότι είχε δολοφονήσει τη μητέρα του. «Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου, φέτος τη μητέρα μου» είπε και όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, άκουσαν τον μητροκτόνο να τους περιγράφει καρέ καρέ πώς είχε πνίξει την άτυχη γυναίκα.

Ο μητροκτόνος, που φέρεται ότι έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρείο, ήταν αποφασισμένος να παραδοθεί στην Αστυνομία, καθώς είχε μαζί του και οδοντόβουρτσα για το κρατητήριο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε ο 52χρονος, ενημέρωσαν για το έγκλημα τους συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Κιλκίς, οι οποίοι παρέλαβαν τον μητροκτόνο για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Κιλκίς.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ