2014-11-01 05:11:08
Φωτογραφία για Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια ντύθηκε Amal Alamuddin; [photo]
Άλλο ένα Halloween ήρθε και μαζί του έφερε και ένα εντυπωσιακό κοστούμι για την Ellen DeGeneres! Πέρσι η παρουσιάστρια του talk show που φέρει το όνομά της, είχε ντυθεί Nicki Minaj, το 2012 Sofia Vergara, ενώ φέτος έκανε τη διαφορά με την «πιο σέξι στολή» που θα μπορούσε να κάνει, όπως αποκάλυψε η ίδια  μέσα από την εκπομπή της φορώντας κοστούμι που παρέπεμπε σε Amal Alamuddin.

Πράγματι, η DeGeneres φορώντας νυφικό πανομοιότυπο με το Oscar de la Renta της δικηγόρου, και έχοντας στο πλευρό της μία κούκλα George Clooney, δήλωσε χαρακτηριστικά και χιουμοριστικά: «Ευτυχισμένο Halloween. Πιθανώς να μπορείτε να μαντέψετε ποια είμαι. Είμαι η Amal, η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Πες γεια, George!».

Στη συνέχεια, η Ellen η οποία στην πραγματικότητα είναι παντρεμένη με την Portia de Rossi από το 2008, πρόσθεσε: «Μου αρέσει το Halloween γιατί είναι η μία εποχή του χρόνου που μπορεί κανείς να ντυθεί όπως θέλει και να υποκριθεί κάτι το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι. Για μένα δηλαδή αυτό είναι το να παντρευτώ έναν άντρα». Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς πάντως, είναι πως μας αρέσει που η κυρία DeGeneres έχει χιούμορ είτε ντυθεί Amal είτε όχι.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ