2014-11-02 10:28:15
Φωτογραφία για Απίστευτο λάθος σε τηλεπαιχνίδι - Ήταν εσκεμμένο ή έγινε κατά λάθος;
Αγαπητό Tromaktiko,

Στο παιχνίδι ''hot seat'' στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε την... Παρασκευή 31/10/2014 έγινε το εξής λάθος. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κι ειδικότερα στην πρότελευταία ερώτηση τέθηκε προς απάντηση το παρακάτω ερώτημα:

''Ποιος παίχτης της εθνικής Ελλάδος διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο πρόσφατο mundial του 2014; Οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν οι ακόλουθες:

a)Καραγκούνης β) Χολέμπας

γ)Σαμαράς δ) Γκέκας

Ο παίκτης που έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση έδωσε ως σωστή απάντηση την απάντηση ''α) Καραγκούνης''. Η παραγωγή του παιχνιδιού έδωσε την εν λόγω απάντηση ως ορθή (ενώ ήταν λανθασμένη) κι έτσι ο παίκτης κέρδισε αυτομάτως 500 euro αποκτώντας και το δικαίωμα να διεκδικήσει στην επόμενη ερώτηση 5000 euro! 

Εάν απαντούσε λάθος, το έπαθλο το 500 euro θα το κέρδιζε ο επόμενος παίκτης ο οποίος βρισκόταν στην θέση νούμερο 6, ενώ θα διεκδικούσε και το ποσό των 3500 euro στην τελευταία ερώτηση. Η σωστή απάντηση στην εν λόγω ερώτηση ήταν η απάντηση ''β)Χολέμπας''. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τα επίσημα στοιχεία του επίσημου φορέα της διοργάνωσης ο οποίος επικυρώνει και τα αποτελέσματα. 


http://www.fifa.com/worldcup/statistics/players/distance.html

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε ο παίκτης Χολέμπας διένυσε 41.3km συνολικά στην διοργάνωση, ο παίκτης Σαμαράς 41,1 km, ενώ ο Καραγκούνης διένυσε μόλις 31.0 km!

Και τίθεται το ερώτημα; Για ποιους λόγους η παραγωγή του παιχνιδιού ''έκλεψε από τον παίκτη 6 τα 500 euro και το δικαίωμα να διεκδικήσει τα 3500 euro, ευνοώντας κατάφορα έναν παίκτη του οποίου χαρίζουν 500 euro και την δυνατότητα να διεκδικήσει 5000 euro; Ήταν λάθος σκόπιμο η απλά λάθος μη σωστής ενημέρωσης; Πως θα αποζημιωθεί ο παίκτης στην θέση 6, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο κερδισμένος του παιχνιδιού;

Σας ευχαριστώ Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ