2014-11-02 20:00:11
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Κυριακής τον Πλατανιά στο Ρέντη.

Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι, αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν την ανωτερότητα.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, αλλά έως τα πρώτα 35 λεπτά δεν είχε δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή. Ό,τι δεν έκανε έως τότε, όμως, το έκανε μέσα στα επόμενα επτά, αρχής γενομένης από το 38'.

Ο Τσιλίκης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή και ο Ολυμπιακός κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να λύσει τον... γόρδιο δεσμό και στο 45' ήρθε το 2-0 για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι με τον Τσιλίκη ξανά πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με δύο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή και έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στο 54', όταν το φάουλ του Κηπουρού, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, που θα μπορούσε σε εκείνο το σημείο να κάνει το 3-0.

Με αυτή τη νίκη ο Θρύλος έφτασε τους 19 βαθμούς σε επτά αγώνες (εκκρεμεί ένας), ενώ από τη μεριά του ο Πλατανιάς έμεινε στους τέσσερις.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γαβαλάς, Μπέτσας, Αγιώτης (86' Θυμιανός), Ρέτσος, Λάμπρου, Χρήστου (34' Κολτσίδας), Δερμιτζάκης (46' Κηπουρός), Φουάσης, Κουγιός (83' Τζουμάκης), Βάρκας (72' Τσίρμπας), Τσιλίκης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ