2014-11-02 21:12:41
Φωτογραφία για Θύμισες από το πρόσφατο παρελθόν....
Του Αποστόλη Παπαπαρίση

Μετά από μία διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων θυμήθηκα γεγονότα που κι εγώ ο ίδιος είχα λησμονήσει σχετικά με τις κινητοποιήσεις μας. Η ΑΡΧΗ λοιπόν έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου 2011, όταν μια ομάδα Λαρισαίων Αποστράτων (και όχι οι Ενώσεις) αντιλαμβανόμενη τι μας επιφύλασσε το μέλλον, ξεκίνησε τότε την διαμαρτυρία από το πεζοδρόμιο... {διπλανή φωτογραφία}. Στις 30 Σεπ 2011 έγινε η συγκέντρωση των αποστράτων έξω και μέσα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Ένα χρόνο μετά στις 6 Σεπτεμβρίου 2012 και πάλι από τη Λάρισα ξεκίνησαν όλα. Μία συγκέντρωση που συνδιοργανώθηκε από τα Παραρτήματα των Ενώσεων - Συνδέσμων ΣΞ, ΠΑ, ΕΛΑΣ και Π/Β από τους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων. Ήταν τότε που θέλησε η ΕΑΑΣ να αποπέμψει του 5 προέδρους των ανωτέρω Παραρτημάτων, πλην όμως μετά από ωριμότερη σκέψη συμμετείχε ο ίδιος ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ. Συμμετείχαν επίσης η ΠΟΣ, η ΑΚiΣ και άλλοι πολλοί. Δείτε το βίντεο...   .


Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες. Για την ιστορία ας δούμε το βίντεο της μεγαλειώδους πορείας στη Λάρισα στις 30 Μαΐου 2013. Επί 8,5 λεπτά περνούσαν συνάδελφοι μπροστά από την κάμερα. Μόνον αν έχετε υπομονή να δείτε ολόκληρο το βίντεο των 8:34 λεπτών θα καταλάβετε πόσο μεγάλη ήταν η συγκέντρωση.  Το σλόγκαν της συγκέντρωσης ήταν "ήμουν κι εγώ εκεί".

  Αποστόλης Παπαπαρίσης 

ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_42.html
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ