2014-11-03 10:45:34
Φωτογραφία για Άγγελος Αναστασιάδης: «Πρέπει να είμαι προσγειωμένος» [video]
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη νίκη επί του Εργοτέλη, τονίζοντας όμως πως παραμένει προσγειωμένος όσον αφορά τη μάχη του τίτλου Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αύξησε στους 5 πόντους τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό μετά το 2-0 στο Παγκρήτιο, αλλά ο τεχνικός του τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα.

Επίσης, ο Αναστασιάδης τόνισε πως δεν ασχολείται με τη διαιτησία ενώ αναφέρθηκε και για τον βελτιωμένο Εργοτέλη υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη. Αναλυτικά:

Για το έβδομο σερί τρίποντο: «Πολλή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και αγωνιστική πειθαρχία. Είχαμε μεγάλη θέληση, αυτό βγάζουν τα παιδιά. Έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι μπορούν να την πάνε ψηλά. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Σήμερα δεν έπρεπε να χτυπάμε τα χέρια στα μαχαίρια. Περιμέναμε τον αντίπαλο και κάναμε φάσεις, ενώ δεν δεχθήκαμε πολλές από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε μπάλα, διότι έγιναν πολλά σφυρίγματα για φάουλ. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά».


Για τον αντίπαλο: «Στα χέρια του Δερμιτζάκη έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς. Είναι δυσκολος αντίπαλος και μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Το θετικό είναι ότι δεν μας δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις».

Για το γεγονός ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία: «Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν θέλουν να κάνουν λάθη, δεν κερδίζεις τίποτα. Αντίθετα, όπως είπα στην αρχή της χρονιάς, πρέπει να κερδίσεις και το διαιτητή με τη συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Δε με νοιάζει τι γίνεται δίπλα. Εγώ ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και με τον επόμενο αντίπαλο. Με τίποτα άλλο».

Για το +5 από τον Ολυμπιακό: «Εμείς θέλουμε να έχουμε και μεγαλύτερη απόσταση από τον δεύτερο, όταν τελειώσουμε τον Μάιο. Εμείς ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το γνωρίζω και κάνω μεγάλη προσπάθεια να το περάσω στα αποδυτήρια. Εμείς που είμαστε μεγάλοι και μπαρουτοκαπνισμένοι δεν χαριεντιζόμαστε με αυτά. Η ευθύνη είναι δική μου, πρέπει να είμαι προσγειωμένος εγώ, για να είμαστε προσγειωμένοι. Σου λένε τι μεγάλος προπονητές είσαι, τι μεγάλος παίκτης είσαι. Χρειάζεται να έχουμε χαμηλά το κεφάλι».

Δερμιτζάκης: «Πιο αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ»

Απογοητευμένος αντίθετα ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην προσπάθεια των παικτών του. Επίσης, ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου. Αναλυτικά:

Για το ΠΑΙΧΝΊΔΙ: «Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε ένα πολύ άσχημο σημείο. Δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς σήμερα, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικός. Αυτό το δείχνει η στατιστική, έχει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και δικαιολόγησε τη θέση του στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχος του, έχει έναν καλό προπονητή και ένα καλό ρόστερ. Για εμάς το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε ουσία, νίκες και βαθμούς».

Για το +5 του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό: «Και ο Ολυμπιακός έχει μία καλή ομάδα. Το ερώτημα είναι πόσο βάθος έχει ο ΠΑΟΚ ώστε να διαχειριστεί τρεις διοργανώσεις. Θεωρώ ότι η ομάδα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Για μένα προσωπικά αυτό είναι ότι καλύτερο, διότι υπάρχει ανταγωνισμός και φτιάχνεται το προϊόν».

Για τις λίγες τελικές που είχε ο Εργοτέλης σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Τα τρία γκολ παθητικό που έχει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαίο. Στις φάσεις μετάβασης οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν αποφασιστικά, επιχειρούν να ξανακερδίσουν τη μπάλα και αυτό το κάνουν ομαδικά. Δεν βρήκαμε χώρους σήμερα για να δημιουργήσουμε προβλήματα και στις ευκαιρίες που είχαμε μας έλειψαν τα τελειώματα για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με εμάς, αλλά και με το πώς παίζει ο αντίπαλος».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ