2014-11-05 08:11:23
Φωτογραφία για Toshiba:  κυκλοφορία HDDs με χωρητικότητες 4TB & 5TB
Αν και κορυφαίοι κατασκευαστές σκληρών δίσκων, όπως οι Western Digital, Seagate και HGST ήδη κυκλοφορούν HDDs με χωρητικότητες που φθάνουν τα 6TB, η Toshiba από την μεριά της προσπαθεί να ανταποκριθεί στις επιταγές της αγοράς, ανακοινώνοντας μοντέλα με χωρητικότητες των 4TB και 5TB. Τα νέα προϊόντα της εταιρείας κατατάσσονται σε εκείνη την κατηγορία των σκληρών δίσκων που προορίζονται για επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έχουν ταχύτητα περιστροφής των 7.200RPM. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο νέα drives έρχονται με SATA3 (6 Gb/s) interface, κάνοντάς τα συμβατά με κάθε ηλεκτρονικό υπολογιστή που κυκλοφορεί στην αγορά. Η Toshiba έχει αναπτύξει και κατασκευάσει σκληρούς δίσκους για πάνω από 20 χρόνια, φέρεται να δήλωσε ο Maciek Brzeski, υψηλόβαθμο στέλεχος του συγκεκριμένου τμήματος της εταιρείας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να αναβαθμίσουμε τις προτάσεις μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στον ανταγωνισμό, αλλά να πάμε και ένα βήμα παραπέρα από τις ανάγκες των χρηστών, αναπτύσσοντας εκδόσεις των 4TB και 5TB, συμπληρώνει
. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων drives είναι και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Παράλληλα υποστηρίζουν τα περισσότερα λειτουργικά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, όπως είναι τα Windows 8.1, Windows 8 και Windows 7, Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8 και 10.9 και τέλος, τα Linux. Είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω επιλεγμένων συνεργατών της εταιρείας. Η τιμή του μοντέλου χωρητικότητας 4TB αγγίζει τα $299.00, ενώ ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αγοράσει το μοντέλο των 5TB για $399.00.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ