2014-11-05 09:40:09
Φωτογραφία για Σάλος στην Ουκρανία από την δολοφονία - προπαγάνδα ρώσου πράκτορα! [photos]
Προς πόλωση του φιλοπολεμικού κλίματος στην Ουκρανία και τόνωση της ρωσοφοβίας, οι Ουκρανικές Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν την ιδέα της σκηνοθέτησης μιας εξουδετέρωσης ενός “επικίνδυνου Ρώσου πράκτορα που είχε εισβάλει στη χώρα”.

To ειδησεογραφικό του Κιέβου censor.net.ua, δημοσιεύει άρθρο του Youri Butusov, (03/11/14) με τίτλο Ρώσος Πράκτορας δέχθηκε μια σφαίρα στο μέτωπο. Αναφέρει ότι στις 23 Οκτωβρίου στο Χάρκοβο,η Ουκρανική Αντικατασκοπεία εξουδετέρωσε ομάδα καταδρομέων πρακτόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από τους 3 σαμποτέρ, οι 2 ήταν Ουκρανοί στην υπηκοότητα και συνελήφθησαν ενώ ο Ρώσος διοικητής τους με το όνομα Dmitri L. πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ήταν ο ίδιος στο Χάρκοβο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους συμμετέχοντες σε αυτή τη μοναδική πολεμική επιχείρηση. Υποστηρίζει ότι η ομάδα των πρακτόρων εξειδικεύεται στην καταστροφή των στρατιωτικών υποδομών και στην ναρκοθέτηση. Συνεχίζει ότι υπήρχαν πληροφορίες για επερχόμενη τρομοκρατική με εκρηκτικά και ως εκ τούτου σήμανε συναγερμός στην SBU και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.


“Ο εχθρός αντεπιτίθεται πιο ενεργά με τους κατασκόπους του και οι μυστικές υπηρεσίες SBU διατάχτηκαν να ανοίξουν πυρ σε περίπτωση αντίστασης των τρομοκρατών και σε κάθε απειλητική κίνηση. Ο κίνδυνος ήταν τεράστιος. Μόλις η SBU σταμάτησε τους τρομοκράτες, η κατάσταση εξελίχθηκε αστραπιαία. Ένας έμπειρος αξιωματικός αντιλήφθηκε αμέσως την απειλή και άνοιξε πυρ. Έφερε όπλο στο χέρι και περπατούσε με μια χειροβομβίδα!Ο Ρώσος έπεσε στην άσφαλτο με χειροβομβίδες RGD-5 !Ο αξιωματικός έσπευσε αμέσως και άνοιξε πυρ εναντίον των τρομοκρατών.Ο κατάσκοπος έριξε κι αυτός από πιστόλι με σιγαστήρα. Πυροβολισμοί ακούστηκαν ταυτόχρονα με την έκρηξη της χειροβομβίδας. Άνδρες της SBU τραυματίστηκαν. Ο Ρώσος πράκτορας πυροβολήθηκε στο μέτωπο. “

censor: ο ρώσος πράκτοραςo δολοφονημένος ρώσος πράκτοραςτα όπλα της σύγκρουσηςτο αποτέλεσμα μιας χειροβομβίδας που φέρεται να έριξε ο Ρώσος που πυροβολήθηκε

Η είδηση αμέσως αναμεταδόθηκε από το Unian που είναι και το επίσημο όργανο της ουκρανικής προπαγάνδας και φυσικά από την euromaidan.

Αναρτούν τις φωτογραφίες θολές στο πρόσωπο τηρώντας κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από το μιντιακό και πολιτικά οργανωμένο σκάνδαλο της σκηνοθεσίας:

Όλη η ιστορία βασίζεται σ΄ένα νοσηρό σενάριο που σκηνοθετήθηκε για επικοινωνιακούς λόγους. Αποκαλύπτεται από πολλά blogs ότι οι φωτογραφίες του πτώματος του Ρώσου τρομοκράτη δεν είναι παρά ένα καλοφτιαγμένο ανθρώπινο ομοίωμα, όπως οι κούκλες στις ακριβές βιτρίνες.Επιστρέφοντας στην αρχική εικόνα που δεν είναι θολή,το σώμα στο έδαφος είναι σαν μανεκέν,ιδίως όσον αφορά τα αυτιά και την άτριχη εμφάνιση με τις κομψές γραμμές αλλά και την όλη εμφάνιση.

Άλλωστε εάν είχαν πράγματι σκοτώσει έναν Ρώσο κατάσκοπο δεν θα έδειχναν κατά μέτωπο το πρόσωπό του και δε θα χρησιμοποιούσαν σε διεθνή κλίμακα το γεγονός για να αποδείξουν ότι οι Ρώσοι εισβάλλουν στην Ουκρανία για τρομοκρατική δράση;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ