2014-11-07 20:18:29
Φωτογραφία για ΠΟΓΚΜΠΑ Ο ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΕ ΟΤΑΝ...
Ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο. Η Μάντσεστερ Σίτι, από την άλλη, θέλει να βλέπει μπροστά και έτσι σκέφτεται από τώρα ποιος παίκτης θα μπορούσε μελλοντικά να... διαδεχτεί και να αντικαταστήσει τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Μάλιστα τον έχει βρει στο πρόσωπο του Πολ Πογκμπά!

Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την «βέκια σινιόρα» μέχρι το 2018 (με οψιόν για ακόμα ένα έτος), αλλά αυτό δεν εμποδίσει καμιά ομάδα από το να κινηθεί για την απόκτησή του και μια από αυτές που θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν, είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Η αγγλική εφημερίδα «The Times» προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη και στη συνέχεια υπήρξε αναφορά και από την ιταλική «Tuttosport».

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής είναι πολύ πιθανό να φτάσει κάπου στα 75 εκατομμύρια ευρώ Έτσι, εφόσον γίνει ποτέ αυτή η μεταγραφή, ο Πογκμπά θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Σίτι, «επισημαίνοντας» εκ νέου στη Γιουνάιτεντ το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει ποτέ και που το έχει παραδεχτεί δημοσίως και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ