2014-11-09 23:30:08
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ... ΠΑΡΕΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!
Κρίσιμη είναι η επόμενη εβδομάδα στην Μπεσίκτας σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης του Κώστα Μήτρογλου που συνιστά βασική επιλογή του Σλάβεν Μπίλιτς για την ενίσχυση της επίθεσής της.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αγγλία για ραντεβού με τη διοίκηση της Φούλαμ τόσο ο αντιπρόεδρος, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπεσίκτας, Οντέρ Οζέν.

Οι «μαύροι αετοί» θα επιδιώξουν να πάρουν τον διεθνή επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τους Λονδρέζους γνωρίζοντας, βέβαια, πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για την υλοποίηση του deal.

Η Φούλαμ από την πλευρά της έχει ενημερώσει τον παίκτη πως τον παραχωρεί με κανονική μεταγραφή και όχι δανεικό, πράγμα που δυσχεραίνει τους όποιους μνηστήρες με δεδομένο πως απαιτεί ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ.

Ετσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες για την Μπεσίκτας που εκτός των άλλων την επόμενη Κυριακή (13/6) πάει στην Αγγλία για άλλο ένα στάδιο της προετοιμασίας της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ