2014-11-10 15:10:16
Φωτογραφία για Ποιος παντρεύεται στο «Κάτω Παρτάλι»;
Τι... άλλο γίνεται στον δεύτερο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς του Mega;

Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της πολύ επιτυχημένης σειράς του Mega, «Κάτω Παρτάλι», Που επιστρέφει στις οθόνες τον ερχόμενο Ιανουάριο με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του.

Ο νέος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει με έναν γάμο- έκπληξη, αλλά και με αλλαγές στη ζωή των κεντρικών προσώπων της σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το οποίο αποκαλύπτει τι θα δουν οι τηλεθεατές στα πρώτα επεισόδια.

Η Μοσχούλα, δηλαδή η Βίκυ Σταυροπούλου, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά μέτωπα. Καταρχήν μετακομίζει στη βαφτιστήρα της, και φαίνεται πως δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο σπίτι της στο «Κάτω Παρτάλι» και στο πλευρό του Διαμαντή, δηλαδή του Τάσου Χαλκιά, μετά την αποκάλυψη του παράνομου δεσμού του, ενώ μαζί τους παραμένει και η Βίβιαν, κατά κόσμον Νάντια Κοντογεώργη. Παράλληλα, όμως, η κόρη της, που υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου, δεν έχει βρει το γράμμα που εξηγεί όσα έγιναν στο παρελθόν και οδήγησαν την οικογένειά τους σε αυτή την κατάσταση, γι’ αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσει εκ νέου και μάλιστα από κοντά.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ