2014-11-11 00:58:19
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ!
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τα εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τη Τζένοα.

Αρκετά νωρίς άρχισαν τα... μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα με ένα από αυτά, ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ένα... πρώιμο ενδιαφέρον για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού και νυν της Τζένοα! Όπως αναφέρεται στον ιταλικό Τύπο, οι Θεσσαλονικείς έχουν πλησιάσει την ομάδα της Γένοβας προκειμένου να ενημερωθούν για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη. Περισσότερα δεν αναφέρονται, για το τι απάντησαν οι Ιταλοί και αν όντως έχουν πρόθεση να τον παραχωρήσουν στον ΠΑΟΚ ή ακόμα κι αν ο ίδιος θέλει τον επαναπατρισμό για χατίρι της ομάδας του Αναστασιάδη.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως φέτος ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει χάσει τη θέση βασικού στη Τζένοα. Όχι γιατί ο πρώην ερυθρόλευκος δεν πείθει τους προπονητές του, αλλά γιατί αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον πήγε αρκετά πίσω, όπως έχουμε αναφέρει. Υπενθυμίζεται πως ο Φετφατζίδης πωλήθηκε στην Τζένοα τον Σεπτέμβριο του 2013.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ