2014-11-11 10:35:34
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...
ΚΡΙΟΣ...

Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα θα σας προκαλέσει ένα δυνατό ταρακούνημα στον αισθηματικό τομέα κι ενώ μέχρι πρότινος είχατε επικεντρωθεί στο μέλλον, σήμερα θα σας πιάσει μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν, με αποτέλεσμα να μη σας γεμίζει τίποτα και να νιώθετε ένα τεράστιο και ανεκπλήρωτο κενό.

Μη βιάζεστε να πάρετε τοις μετρητοίς την παρούσα κατάσταση μια και θα είναι παροδική.   Το πάθος σας για το σύντροφό σας θα τονωθεί σε μεγάλο βαθμό και θα το εκφράσετε μέσα από μια παιχνιδιάρικη διάθεση που θα είναι αρκετά έντονη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Αφροδίτης για όσο διαρκέσει με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ Το πείσμα σας ενώ είναι πολύ παραγωγικό όταν έχει να κάνει με την επίτευξη ενός στόχου σας, από την άλλη μπορεί να αποβεί καταστροφικό λόγω της άρνησής σας να αποδεχτείτε ορισμένες καινοτόμες ιδέες που θα σας διευκόλυναν κατά πολύ αν δείχνατε την ανάλογη προσοχή και τις εφαρμόζατε
. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε καινούριες μεθόδους ώστε να βελτιώσετε την εργασία σας και να βαδίσετε με την εποχή, αλλιώς θα σας προσπεράσουν οι ανταγωνιστές σας…   Παρότι το πρόγραμμά σας είναι πολύ φορτωμένο και δεν προλαβαίνετε ούτε στιγμή να ξεκουραστείτε, θα καταφέρετε να σταθείτε σε κάποια φιλικά σας πρόσωπα που βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση και η συμβολή σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ Με τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει γύρω από τη δουλειά σας, το ξέρετε πολύ καλά πως πλησιάζει η εποχή που θα ανταμειφτείτε για τις προσπάθειές σας, αρκεί να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να διευθετηθούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Οι πλανητικές επιρροές είναι με το μέρος σας, οπότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.   Η αισιόδοξη στάση σας θα καταφέρει να παρασύρει στον ίδιο τρόπο σκέψης ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που ίσως το τελευταίο διάστημα να περνάει κάποια συναισθηματική κρίση, οπότε η βοήθειά σας θα είναι καθοριστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αρκετά αισιόδοξους σας βρίσκει η σημερινή μέρα και παρά το γεγονός ότι μπορεί να δουλεύετε νυχθημερόν και να μην λαμβάνετε αυτά που περιμένετε, εσείς θα συνεχίζετε ακάθεκτοι, κάτι που είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε. Αγνοώντας τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις, αυτό που καταφέρνετε είναι να κρατάτε μια δυναμική στάση απέναντι στα γεγονότα και στο τέλος να βγαίνετε αλώβητοι.   Συναντήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύση από κοινού σχετικά με ένα ζήτημα που σας προκαλεί άγχος και ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ Το τετράγωνο Δία – Κρόνου δημιουργεί ένα ασταθές περιβάλλον για εσάς τους Λέοντες ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου σας και πιθανόν να αισθανθείτε πως έχει κολλήσει ο χρόνος και εσείς είστε απλώς θεατές των γεγονότων. Επειδή είναι θέμα χρόνου να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας, βιώστε την κατάσταση χωρίς να προσπαθείτε να την αναλύσετε.   Στον οικονομικό τομέα, η στασιμότητα λόγω καθυστερημένων οφειλών προς εσάς σας έχει προκαλέσει τεράστια αγανάκτηση, σε σημείο να θέλετε να τα παρατήσετε, ξέρετε όμως πολύ καλά πως κάτι τέτοιο θα έχει μόνο αρνητικές συνέπειες, οπότε βάλτε τα δυνατά σας και συνεχίστε με κάθε τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ξαφνική αλλαγή ορισμένων συνθηκών στη ζωή σας θα σας κάνει να αναθεωρήσετε βασικά ζητήματα και πιθανόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας, οπότε θα πρέπει να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια ώστε να διαχωρίσετε το συναίσθημα από τη λογική ώστε να είναι κρίση σας αντικειμενική.   Λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας καθώς υπάρχει περίπτωση να σας πιάσει μια αγοραστική μανία που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού και θα σας πάει πίσω για αρκετό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ Μια ατυχία ή μια κακή επιλογή ίσως καθυστερήσει τα σχέδιά σας αλλά μην απογοητεύεστε, πεισμώστε και ξαναξεκινήστε από εκεί που σταματήσατε. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει ώστε να πάρετε κουράγιο και να δείτε μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα την πραγματικότητά σας.   Μια διαφωνία με το σύντροφό σας θα σας προκαλέσει αρχικά αρκετό εκνευρισμό, σύντομα όμως θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε για χαζομάρες και θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μπορεί να μη σας έπεσε το Τζόκερ, η σύνοδος όμως Αφροδίτης – Κρόνου θα δημιουργήσει ένα αρκετά πρόσφορο έδαφος για τη θετική εξέλιξη των επαγγελματικών σας άρα και των οικονομικών σας, οπότε μη σας πιάνει απογοήτευση και προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί μέχρι την ολοκλήρωση της αναγκαίας πορείας που πρέπει να κάνετε.   Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη φυσική σας κατάσταση και μην περιμένετε να ρθει το καλοκαίρι για να φροντίσετε γι αυτήν. Υιοθετήστε συγκεκριμένη διατροφή και άσκηση, για να έχετε μόνιμα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μια δυνατή κατραπακιά που φάγατε σας έχει προκαλέσει ένα σχετικό μούδιασμα στις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σας, θα πρέπει όμως να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη φάση άμεσα, καθώς δεν έχετε τη χρονική πολυτέλεια να μείνετε μόνοι σας παρέα με τον πόνο σας..   Στον ερωτικό τομέα η κατάσταση είναι σε χειμερία νάρκη κι αν δεν το πάρετε απόφαση ώστε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, δύσκολα θα μπορέσετε να επανέρθετε σε φυσιολογικά επίπεδα. Μην τα παίρνετε πάντως όλα τόσο στα σοβαρά, γιατί είστε ένα βήμα πριν την ολική κατάπτωση και δεν αξίζει..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αν σας έχει κουράσει το γεγονός ότι πρέπει να είστε όλη την ώρα σε εγρήγορση γιατί δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θα προκύψει και θα σας αποσυντονίσει, είναι λάθος στιγμή να σας πιάσει άρνηση και να παραδώσετε τα όπλα, μια και θα χρειαστεί για μια ακόμη φορά να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση, κάτι που θα είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς. Δείξτε δύναμη και μην το βάζετε κάτω αγόγγυστα.   Η συνάντηση με έναν Κριό ενώ αρχικά θα σας προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον, σύντομα θα διαπιστώσετε πως τελικά δεν έχετε και τόσα κοινά στοιχεία και κοινώς θα ξενερώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια κρίσιμη κατάσταση στον οικογενειακό τομέα θα σας προκαλέσει μεγάλη ανασφάλεια, καθώς θα διαπιστώσετε πως η ανωριμότητα ορισμένων είναι αγιάτρευτη, με αποτέλεσμα να σας παίρνει η μπάλα όλους. Θέστε τις απόψεις σας με ψυχραιμία και σοβαρότητα, ώστε να γίνουν αισθητές.   Λίγη παραπάνω προσοχή στην οδήγηση και μη βασίζεστε στην υπευθυνότητα των άλλων οδηγών, γιατί είναι σαν να παίζετε ρώσικη ρουλέτα..

ΙΧΘΥΣ Η μόνιμη αδιαθεσία που νιώθετε το τελευταίο διάστημα ναι μεν μπορεί να οφείλεται σε κάποιους εξωγενείς παράγοντες (ιώσεις, κλπ), θα πρέπει όμως να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή στη διαχείριση του άγχους σας, ώστε να μην επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο τον οργανισμό σας.   Στον οικονομικό τομέα, μια αναπάντεχη απολαβή χρημάτων θα συμβάλλει ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να καλύψετε κάποιες βασικές ανάγκες του σπιτιού, που για αρκετό διάστημα το αναβάλλατε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ