2014-11-11 18:31:42
Φωτογραφία για Συνέλαβαν την Ελένη Λουκά έξω από το Προεδρικό Μέγαρο!
Άλλη μία σύλληψη, συγκεκριμένα την 37η, πρόσθεσε η Ελένη Λουκά στο βιογραφικό της, αφού χθες κατάφερε να εισβάλει στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και να αρχίσει τα συνθήματα εναντίον του Κάρολου Παπούλια και του Ευάγγελου Βενιζέλου που είχαν εκείνη την ώρα συνάντηση.

«Πήγα στο Προεδρικό με... θαύμα! Για δεύτερη φορά με πήγαν με δωρεάν ταξί μέχρι την είσοδο για να διαμαρτυρηθώ. Με τη βοήθεια του Θεού, όχι μόνο κατάφερα να φτάσω έως την κεντρική πόρτα, αλλά μπήκα μέσα στον κήπο του Μεγάρου και τρέχοντας φώναζα τα συνθήματά μου. Ο κόσμος και οι φωτογράφοι δεν το πίστευαν! Αυτή η αποστολή στέφθηκε με 100% επιτυχία. Αμέσως με πιάσανε και με πήγαν με τα πόδια στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος» λέει η Ελένη Λουκά.

Να θυμίσουμε ότι ήταν εκείνη που κατάφερε να πλησιάσει την Αμάλ Αλαμουντίν κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει, ενώ είχε πιάσει... πόστο και κατά τη διαμονή της Lady Gaga στο ίδιο ξενοδοχείο φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της. Οπως μας αποκάλυψε μάλιστα ετοιμάζει και νέα ιεραποστολή στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά θα πάει στην Ινδία προκειμένου να διδάξει τον χριστιανισμό και το έργο του Θεανθρώπου στους Ινδούς. Μάλιστα έχει αφοσιωθεί τόσο πολύ στην αποστολή της, που δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ