2014-11-12 10:34:17
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»
Παράδειγμα σε όλη την Ευρώπη έχει γίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια τακτική, η οποία τον έχει κάνει ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο υπολογίσιμο και περισσότερο πετυχημένο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός πως οι πορείες στην Ευρώπη είναι επιτυχημένες.

Σε αυτό στάθηκε μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του, ο πρώην τεχνικός των Ολλανδών, Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ, ο οποίος έφερε τον Ολυμπιακό ως... παράδειγμα, πως με το πλάνο του έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, εν αντιθέσει με τις ολλανδικές, αλλά και τις βελγικές ομάδες, που το μόνο που κάνουν, είναι να αγοράζουν παίκτες για να τους πουλήσουν.

Ο Μάαρβαϊκ εξήγησε με λίγα λόγια γιατί έχει καταφέρει να πετύχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάνει προσεκτικές κινήσεις, έχοντας απόλυτη προσήλωση στον στόχο του.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του

«Ο Ολυμπιακός, που ξοδεύει πολύ λιγότερα χρήματα από τον Αγιαξ, έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα με τον τρόπο του, ακόμη και σε επίπεδο Champions League. Οι Ελληνες έχουν μία ομάδα ισορροπημένη και ώριμη, με έμπειρους παίκτες, επειδή αγοράζουν για να κερδίζουν. Αν νομίζουν ότι μπορεί να κάνει την ομάδα τους καλύτερη, παίρνουν έναν καλό επαγγελματία στα τελευταία ενεργά χρόνια της καριέρας του, δίνοντάς του ένα υψηλό μισθό. Εμείς στις Κάτω Χώρες δεν το κάνουμε, γιατί ουσιαστικά αγοράζουμε για να πουλήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ