2014-11-12 16:32:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο της Πολυφωνικής
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, για το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ του Οργανισμού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο Κοντσέρτο θα λάβουν μέρος, η διαπρεπής ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ‘’ACADEMICA’’, υπό τη διεύθυνση του συμπολίτη Αρχιμουσικού, Δημήτρη Μποτίνη, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], η ΠΑΙΔΙΚΗ & ή ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού], η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], χορευτικό της Σχολής Χορού, Ελευθερίας Τσαφούλια, ενώ στην Προσυναυλιακή εκδήλωση, θα λάβουν μέρος το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας], η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου] και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη]. Σύνολο 350 ερμηνευτές.

Τη μεγαλειώδη αυτή συναυλία των Χριστουγέννων, που αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη μας, θα κοσμήσει με την παρουσία της η διαπρεπής συμπολίτισσα σοπράνο- κολορατούρα, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, η οποία θα ερμηνεύσει θρησκευτικές μελωδίες, από το διεθνές ρεπερτόριο της ημέρας των Χριστουγέννων.


Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του και με την χορηγική υποστήριξη εταιρειών και ΜΜΕ που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων [αριθμημένα], θα αρχίσει τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, από τα γραφεία του Οργανισμού και από σημεία πώλησης που θα ανακοινωθούν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ