2014-11-12 21:07:12
Φωτογραφία για Αλέκα Καμηλά: Μας άφησε άφωνους η παρουσιάστρια
Χείμαρρος είναι η Αλέκα Καμηλά αφού ότι σκέφτεται το λέει και το λέει στον αέρα της εκπομπής «Όλα Παίζουν» σαν να μην υπάρχουν κάμερες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που... προκαλεί με τις δηλώσεις της η παρουσιάστρια αλλά με την τελευταία της δήλωσε άφησε κυριολεκτικά άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δευτέρας βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει Ελληνίδες παρουσιάστριες και να πει στον αέρα πως θα τις φλέρταρε.

Κάποια στιγμή στιγμή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε πως δεν μπορεί να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα milf μιας και θεωρεί πως είναι προσβλητικό.

Φαίνεται όμως πως δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη αφού η Αλέκα Καμηλά θεωρεί τον εν λόγω χαρακτηρισμό ιδιαίτερα κολακευτικό για μία γυναίκα.

«Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα milf. Είναι προσβλητικό. Milf είναι κατηγορία ερωτικής ταινίας. Ξέρεις τι σημαίνει; Δεν είναι προσβλητικό να λες ότι θέλει κάποιος να σε... επειδή έχεις παιδιά;», είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στην Αλέκα Καμηλά, η οποία απάντησε: «Γιατί; Ωραίο είναι. Καθόλου προσβλητικό. Μου αρέσει να μου το λένε».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΤΑ ΑΓΩΝΩΝ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΤΑ ΑΓΩΝΩΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ