2014-11-13 08:40:52
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Δεύτερη σερί ήττα μέσα σε λίγες ημέρες για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά... ευρωπαϊκή.

Ο Γιάννης Νικολάκης, πάντως, έστειλε το... μήνυμα για τη συνέχεια, υπογραμμίζοντας ότι οι ερυθρόλευκες θα κάνουν πραγματικότητα το στόχο που έχει τεθεί από τη διοίκηση και δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Ο προπονητής του Θρύλου ανέφερε: «Το σίγουρο είναι ότι η ποιότητα του βόλεϊ στο Βέλγιο, που είναι σε άλλο επίπεδο και γρήγορο, είναι κάτι που δεν το έχουμε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα. Η Γκεντ ήταν μια συμπαγέστατη ομάδα και έπαιξε αρκετά γρήγορα ειδικά τα δυο πρώτα σετ.

Αν θες σε ένα τέτοιο παιχνίδι να διεκδικήσεις κάτι, θα πρέπει πρώτα από όλα να είσαι υγιής. Κάτι το οποίο από την αρχή της χρονιάς δεν ισχύει για εμάς. Έχουμε προβλήματα. Και το δεύτερο να χαλάσεις λίγο την υποδοχή τους. Εμείς λίγο ήθελε να πάρουμε ένα σετ, ώστε να τονωθεί λίγο η ψυχολογία της ομάδας».¨


Συνέχισε, εξηγώντας: «Το βελγικό πρωτάθλημα έχει δυνατές ομάδες, αυτή η ομάδα που παίξαμε είναι στη μέση της βαθμολογίας, ωστόσο εμένα με προβληματίζει μόνο η ομάδα μου.

Θέλω να πω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην ανησυχούν, γιατί ο στόχος ο μεγάλος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό κύπελλο, οι στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα μακάρι το ταξίδι της ομάδας να συνεχιστεί είτε στο CEV Cup είτε στο Challenge Cup αλλά προέχει πάνω από όλα να δέσουμε σαν ομάδα, γιατί πάμε να φτιάξουμε κάτι και βγαίνει κάτι άλλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ